Američka televizijska voditeljica i reporterka Evelyn Lozada snimljena je Miamiju u badiću neobičnog kroja kakav ne bi pristajao bilo kome.

Galerija


Evelyn Lozada snimljena je na jednoj od krcatih plaža Miamija, za koju je odabrala jednodjelni badić neobičnog kroja u kojem je hvatala osunčani ten, a u takvom izdanju nije promakla ni dežurnim paparazzima koji su se tamo zatekli.

Badić je jasno otkrio njezin goli trbuh, iako je jednodijelan, a bujne grudi jedva joj je obuzdao. No 44-godišnja  Evelyn time se nije previše zamarala, a široki osmijeh nije skidala s lica. Hrabrim se odabirom pohvalila i na Instagramu te je podijelila kratki video sa svojih 4 milijuna pratitelja.

Krajem prošle godine počelo se šuškati sve glasnije o njezinoj romansi s bivšim suprugom Jennifer Lopez i latino pjevačem Marcom Anthonyjem, koji ima već četiri propala braka, a da se nešto između njih događa, primijetili su njihovi pratitelji na društvenim mrežama. Pjevač je navodno već upoznao i njezina 6-godišnjeg sina Carla i 27-godišnju kćer Shaniece Hairston, koja se inače bavi glumom.

Evelyn iza sebe ima dva braka, s košarkašem Antoineom Walkerom, koji je potrajao od 1998. do 2008. godine, te s igračem američkog nogometa Chadom Johnsonom ,za kojeg je bila udana tek nekoliko mjeseci 2012. godine.

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Svi joj se dive zbog jedinstvenog izgleda, a šuška se da u stvarnom životu ljubi kolegu iz serije u kojoj glume?