"Sulude poruke"

Eva Višnjić objasnila što ju je natjeralo na javni istup

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Gorana Višnjića rijetko progovara o privatnom životu pa je mnoge njezin nedavni potez iznenadio.

Supruga Gorana Višnjića prije dva tjedna na svom Facebook profilu odlučila je javno progovoriti o promjeni imena, suprugovoj izvanbračnoj aferi sa Šibenčankom Mirelom Rupić, ali i o odnosu s njegovom kćeri Lanom.

Pogledaj i ovo Poznate dame koje su u ime ljubavi preboljele prijevaru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Oprostiti ili ne? Znači li preljub ujedno kraj ljubavi te kako ga oprostiti? Poznate dame koje su u ime ljubavi preboljele prijevaru

S obzirom na to da je u javnosti rijetko govorila o svom privatnom životu mnoge je iznenadio Evin potez, a tek sada odlučila je u novoj objavi razjasniti što ju je potaknulo na javni istup.

"Hvala vam svima na ovim lijepim riječima. Nisam se ja vama htjela žaliti, samo, eto, zanima ljude pa sam im odgovorila, zato sam stavila javno. Šalju mi neke sulude poruke u inbox pa im ovako odgovorim svima koga takve gluposti uopće zanimaju", napisala je Eva.

Podsjetimo, Eva, koja je svojevremeno bila Ivana, putem Facebooka otkrila je kako se na promjenu imena odlučila jer je oduvijek htjela biti Amerikanka.

"Nisam promijenila ime jer Amerikanci nisu mogli izgovoriti Ivana (to je novinarska sloboda i izvrtanje izjava) nego zato što nisam htjela biti 'Ruskinja ili Ajvana kao Ajvana Trump' (da, Amerikanci ime Ivana pretežno izgovaraju Ajvana)", objasnila je Višnjićeva supruga.

Napisala je i da je Goranova kći Lana prelijepa i preslatka curica koju je imala priliku upoznati, a otkrila je i da se dobro slaže s njezino troje djece.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene