Eva Mendes se povukla iz svijeta glume da bi se posvetila majčinstvu, a posljednjih nekoliko godina bavi se i dizajniranjem. Često objavljuje detalje iz svog života na društvenim mrežama.

Galerija


Eva Mendes prati nadimak jedne od najljepših žena Hollywooda, a popularna glumica često ističe kako se ne boji starenja. Povukla se iz svijeta glume da bi se posvetila majčinstvu, a posljednjih nekoliko godina bavi se i dizajniranjem.

Vezani članci Starija žena s maskom na licu Apel liječnice javnosti: "Ljudi moji, kao liječnica vas molim da u ovoj gunguli ne zaboravite one male, ugrožene, slabe i nemoćne" Chiara Ferragni Nekad su joj se rugali i zatvarali joj vrata pred nosom, a danas je jedna od najbogatijih influencerica

U najnovijem videu na Instgramu fanovima je pokazala novu frizuru, a dobila je na desetke komplimenata, no i nekoliko kritika.

"Povratak na posao. Dizajnerski sastanak. Suradnica me zeza zbog nove "slatke" frizure. Svima vam šaljem puno ljubavi i hvala vam što mi uvijek šaljete toliko pozitive u komentarima. Čitam većinu vaših komentara i jako me veseli vidjeti toliko dobre energije", napisala je Mendes svojim fanovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣Back to work. Design meeting. ⠀ My coworker getting her kicks and teasing me about my “cute” new hair. Thanks to @giannandreahair for making my mom life a helluva lot easier. 🖤⠀ Saturday meeting aesthetic ...EM for @nyandcompany Reilly Blazer and Qiana Palazzo pant which I lorve so much. Avail online if you care. Thought I’d let you know since lots of you ask what I’m wearing. 🖤⠀ Sending you all some extra love right now and always. Thank you for always sending me so much positivity and love through your comments. I read most of them when I can and it makes me so happy that there’s so much love around. I send it all right back. Ten fold. 🖤

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Među komentarima na Instagramu našla se i djevojka koja je glumici napisala da stari. Eva se sjajno snašla te joj je odmah odgovorila.

"Tako je, u pravu si. Hvala Bogu da starim. To znači da sam još uvijek tu. Uskoro ću navršiti 46 godina i svakoga dana sam zahvalna što starim. Da li me tvoj komentar trebao povrijediti? Nije. Hvala ti što si me podsjetila što sam još uvijek tu", napisala je Eva Mendes u na taj komentar te je dobila brojne poruke podrške.

Eva Mendes i njezin partner, glumac Ryan Gosling, imaju dvije kćeri, Esmeraldu (5) i Amadu (3). Eva je od rođenja kćeri na pauzi što se tiče glume. Prije mjesec dana su je novinari pitali kada se misli vratiti pred kamere, a ona im je odgovorila da bi je samo jako poseban projekt mogao odvući od obitelji. Ryan Gosling i Eva Mendes skupa su od 2011. godine.

Brad Pitt javno ismijao Meghan i Harryja, pogledajte kako su reagirali Kate i William, koji su sve slušali iz publike