ne boji se kritika

Popularnoj ljepotici komentirala da je ostarjela, nije očekivala ovakav odgovor

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes (Foto: Instagram) Galerija

Eva Mendes se povukla iz svijeta glume da bi se posvetila majčinstvu, a posljednjih nekoliko godina bavi se i dizajniranjem. Često objavljuje detalje iz svog života na društvenim mrežama.

Eva Mendes prati nadimak jedne od najljepših žena Hollywooda, a popularna glumica često ističe kako se ne boji starenja. Povukla se iz svijeta glume da bi se posvetila majčinstvu, a posljednjih nekoliko godina bavi se i dizajniranjem.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

U najnovijem videu na Instgramu fanovima je pokazala novu frizuru, a dobila je na desetke komplimenata, no i nekoliko kritika.

"Povratak na posao. Dizajnerski sastanak. Suradnica me zeza zbog nove "slatke" frizure. Svima vam šaljem puno ljubavi i hvala vam što mi uvijek šaljete toliko pozitive u komentarima. Čitam većinu vaših komentara i jako me veseli vidjeti toliko dobre energije", napisala je Mendes svojim fanovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣Back to work. Design meeting. ⠀ My coworker getting her kicks and teasing me about my “cute” new hair. Thanks to @giannandreahair for making my mom life a helluva lot easier. 🖤⠀ Saturday meeting aesthetic ...EM for @nyandcompany Reilly Blazer and Qiana Palazzo pant which I lorve so much. Avail online if you care. Thought I’d let you know since lots of you ask what I’m wearing. 🖤⠀ Sending you all some extra love right now and always. Thank you for always sending me so much positivity and love through your comments. I read most of them when I can and it makes me so happy that there’s so much love around. I send it all right back. Ten fold. 🖤

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Među komentarima na Instagramu našla se i djevojka koja je glumici napisala da stari. Eva se sjajno snašla te joj je odmah odgovorila.

"Tako je, u pravu si. Hvala Bogu da starim. To znači da sam još uvijek tu. Uskoro ću navršiti 46 godina i svakoga dana sam zahvalna što starim. Da li me tvoj komentar trebao povrijediti? Nije. Hvala ti što si me podsjetila što sam još uvijek tu", napisala je Eva Mendes u na taj komentar te je dobila brojne poruke podrške.

Eva Mendes i njezin partner, glumac Ryan Gosling, imaju dvije kćeri, Esmeraldu (5) i Amadu (3). Eva je od rođenja kćeri na pauzi što se tiče glume. Prije mjesec dana su je novinari pitali kada se misli vratiti pred kamere, a ona im je odgovorila da bi je samo jako poseban projekt mogao odvući od obitelji. Ryan Gosling i Eva Mendes skupa su od 2011. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene