Teško je ne primjeriti njen trbuščić. Iako je poznato da je Eva velika ljubiteljica hrane, nekako nam se čini da je moguća i varijanta u kojoj čeka dijete.


Američka glumica Eva Longoria iznenadila je svojim izdanjem tijekom odmora. Uhvatili su je, naime, u Grčkoj paparazzi u bijeloj haljinici i laganoj vesti. Teško je ne primjeriti njen trbuščić. Iako je poznato da je Eva velika ljubiteljica hrane, nekako nam se čini da je moguća i varijanta u kojoj čeka dijete.

Vezani članci Eva Longoria (Foto: Instagram) Jednostavno blista: Eva Longoria pozirala u kupaćem kostimu pola godine nakon poroda Eva Longoria (Foto: Profimedia) Sitno broji do rođenja prvog djeteta: Jedna od naljepših glumica svijeta bez šminke i potpuno opuštena u trudnoći

Uostalom, više je puta Eva istaknula kako sebi priželjkuje tu ulogu, a sada je konačno pronašla i pravog partnera. Naime, od prošle godine uživa u braku s poduzetnikom Joseom Bastonom. U vezi su od 2013. godine, a oboje su već imali brakove iza sebe. Joseu je ovo drugi, a Evi treći brak. Treća sreća!