Eva Longoria sitno broji do rođenja prvog djeteta koje će dobiti sa suprugom Joseom Bastonom. Glumica uživa u trudnoći i dane provodi opuštajući se odlascima na plažu.

Galerija


Eva Longoria posljednje dane trudnoće provodi uživajući, u potpuno opuštenom izdanju. Snimljena je tako na putu prema plaži bez trunke šminke i bez frizure. Bilo je to izdanje u kojem lijepu glumicu nismo navikli često vidjeti.

Vezani članci Trudnica, ilustracija Mitovi koji nas sputavaju u procijepljenosti: Pitali smo liječnike ima li straha od neplodnosti kao nuspojave Otac djevojčice Nikoll koja je preminula zbog zlostavljanja Sud odbio žalbu: Otac malene Nikoll ostaje u istražnom zatvoru, objavljeni novi detalji strašnog zlostavljanja

Eva Longoria (Foto: Profimedia)
Eva Longoria (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
 

Podsjećamo, Eva i Jose Baston uskoro će dobiti sina, a glumica jedva čeka postati majka. Baston je već otac troje djece, 22-godišnje Natalie te 14-godišnjih blizanaca Mariane i Josea, koje je dobio u braku s bivšom suprugom Nataliom Esperon. Eva je ranije bila udana za košarkaša Tonyja Parkera i glumca Tylera Christophera.