strah od virusa

Dok slavna glumica opušteno snima u Italiji, njezina kolegica diže paniku: "Nemojte se rukovati"

Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Longoria snima kratki film u gradiću udaljenom 25 kilometara od Rima što je zabrinulo njezine obožavatelje, a ona ih je umirila da nema razloga za brigu. Gwyneth Paltrow za razliku od nje diže paniku i boji se koronavirusa.

Dok veliki dio svijeta paničari zbog širenja koronavirusa, glumica Eva Longoria (44) opušteno snima novi film u Italiji. Eva, koju je proslavila uloga u seriji “Kućanice“, obratila se obožavateljima na Instagramu u utorak nakon što su ih ranije zabrinule njezine slike sa seta i vijest da je privatnim avionom stigla u Rim.

Pogledaj i ovo Jesse Metcalfe zbog njega se gledalo! Pamtimo ga kao zgodnog vrtlara i ljubavnika iz hit-serije, otad je prošlo 20 godina, a evo kako izgleda danas!

“Bok svima. Snimam u malom gradu u Italiji. Nisam blizu sjevera zemlje, hvala vam na vašoj zabrinutosti. Svi me zovu i šalju mi poruke o koronavirusu na sjeveru Italije. To je jako teško, ali mi smo puno dalje od toga“, rekla je glumica.

Longoriju su fotografirali ovog tjedna kako snima napete scene u šumi u gradiću Castel Gandolfo u kojima trči kroz raslinje i vrišti. Filmski set je udaljen 25 kilometara od Rima i glumica nije, kako se čini, zabrinuta za zdravlje.

Dok Eva uvjerava da nema razloga za brigu, njezina kolegica Gwyneth Paltrow (47) širi paniku. Glumica je objavila fotografiju na Instagramu i otkrila koliko strahuje od koronavirusa. Paltrow je na avionskom letu prema Parizu pokrila usta maskom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En route to Paris. Paranoid? Prudent? Panicked? Placid? Pandemic? Propaganda? Paltrow’s just going to go ahead and sleep with this thing on the plane. I’ve already been in this movie. Stay safe. Don’t shake hands. Wash hands frequently. 😷

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

"Na putu za Pariz. Paranoična? Razborita? Paničarka? Mirna? Pandemija? Propaganda? Paltrow će ipak spavati s ovim u avionu. Već sam jednom bila u ovakvom filmu. Čuvajte se. Nemojte se rukovati. Često perite ruke", napisala je Gwyneth.

Glumica je 2011.odigrala ulogu u filmu “Zaraza“ čija se radnja vrti oko širenja smrtonosnog virusa koji ubija ljude u nekoliko dana. Paltrow je utjelovila Beth Emhoff koja umre od virusa nekoliko dana nakon povratka s puta u Hong Kong.

Obožavatelji su preporučili glumici da se smiri i kako je histerična. “Nema potrebe za tolikom histerijom, nije kuga u pitanju", "Treba prati ruke, no stručnjaci kažu da maska ne pomaže", "Paranoična si, zaista", istaknuli su.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene