Sličnost je očita

Ove četiri ljepotice imaju nešto zajedničko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikada nismo pomišljali vikati - 'Svi smo mi Kim Kardashian!', no ove četiri ljepotice očito jesu...

Reality zvijezda Kim Kardashian postala je (između ostalog) poznata po svojoj ljubavi prema 'selfie' fotografijama, a svaki njezin korak paparazzi neumorno prate u stopu.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries zavela brojne svjetske face! Fatalna ljepotica u oskudnom izdanju nije promakla ni paparazzima, a pažnju je posebno privlačio jedan dio tijela

Kako je Kim česta tema američkih, ali i domaćih medija (da, znamo, nekada i sami pretjeramo), očito je postala inspiracija i drugim slavnim osobama. Stoga, donosimo pregled slavnih ljepotica koje imaju nešto zajedničko - liče na Kim Kardashian.

1. Naya Rivera

Nije prvi puta da smo pomislili kako bi Naya Rivera i Kim Kardashian mogle biti blizanke. Ponekad je potrebno dvaput pogledati kako bismo se uvjerili da je riječ o zvijezdi serije 'Glee', a ne o poznatoj reality zvijezdi.

Kada je Rivera nedavno uočena kako izlazi iz studija u Hollywoodu, nije bilo velike razlike između njezine i odjevne kombinacije Kim Kardashian. Jedino što nas spašava u raspoznavanju je činjenica da bi Kim tenisice nosila samo ako ide u teretanu.

2. Chantel Jeffries

Prijateljica poznatog pjevača Justina Biebera zatekla se s njim u automobilu na dan njegovog uhićenja, a kada su mediji otkrili njezin identitet prve reakcije javnosti bile su da liči na Kim Kardashian. Neki američki mediji čak su se pitali je li Kim Kardashian sudjelovala u Bieberovom 'Egg-gateu'.

3. Eva Longoria

Čak se i pjevač Bret Michaels, veteran kada je u pitanju showbizz, uspio zabuniti pa je tako na svom Twitter profilu objavio fotografiju Kim Kardashian dok je pisao rođendansku čestitku Evi Longoriji, no brzo je shvatio da je pogriješio te je tweet odmah uklonio.

4. Ireland Baldwin

Čini se kako je 'Kimomanija' još više pustila svoje korijenje pa se tako i kći slavne Kim Basinger, Ireland Baldwin, fotografirala u istoj pozi kao i reality zvijezda. Naravno, ne treba napominjati da je u prvome planu - stražnjica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene