Radi se o glumici Evi Longoriji, koja posljednjih dana ostavlja bez daha, gdje drugdje nego u Cannesu.

Galerija


44-godišnjoj glumici na izgledu bi pozavidjele i upola mlađe žene.

Vezani članci Fernanda Liz (Foto: AFP) Brazilskoj manekenki dogodila se velika neugodnost na crvenom tepihu, no naslovnice su njezine Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio

Radi se o glumici i producentici Evi Longoriji, koja posljednjih dana ostavlja bez daha, a gdje drugdje nego na Filmskom festivalu u Cannesu, u koji je stigla s neodoljivo slatkim sinčićem Santiagom.

Podsjetimo, Longoria je prvo dijete dobila sa suprugom, meksičkim biznismenom Joseom Antoniom "Pepeom" Bastonom, za kojeg se udala 2016. godine, godinu dana nakon romantičnih zaruka u Dubaiju.

Sinčić je stigao u lipnju 2018. godine, a glumica je otad objavila rat kilogramima koji su joj se nakupili tijekom trudnoće.

Uz zdravu prehranu i svakodnevno vježbanje, Eva se nakon nekoliko mjeseci vratila u staru formu, koju je ponosno pokazala i u Cannesu u dvije glamurozne toalete u kojima se dosad pojavila na crvenom tepihu.

Glumica nas je tako podsjetila na početke svoje karijere, koji datiraju u eru hit-serije "Očajne kućanice", koja ju je i proslavila. Eva je tada bila mršavica, no moramo priznati kako nam danas izgleda još bolje nego na početku, iako je i tada bila zanosna, pa ne čudi da je često bila na listama najljepših žena svijeta.

Čini se kako joj treći brak s markantnim biznismenom te majčinstvo itekako gode, što se vidi na njezinu licu, ali i na liniji za koju se itekako namučila da ju vrati.

No trud se isplatio, kao uvijek! 

Svijet je mislio da niti jedna žena neće moći dostojno zamijeniti Monicu Bellucci, a onda se pojavila ona