Blista od sreće

U "Očajnim kućanicama" zaludjela je muški rod, ali čini nam se da ova glumica danas izgleda bolje no ikad

Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) +3 Eva Longoria (Foto: Getty Images) Galerija

Radi se o glumici Evi Longoriji, koja posljednjih dana ostavlja bez daha, gdje drugdje nego u Cannesu.

44-godišnjoj glumici na izgledu bi pozavidjele i upola mlađe žene.

Pogledaj i ovo Jason Priestley Omiljeni Brandon Njegovi su posteri krasili zidove tinejdžerica 90-ih godina, a evo koliko je traga na njemu ostavio pomalo buran način života

Radi se o glumici i producentici Evi Longoriji, koja posljednjih dana ostavlja bez daha, a gdje drugdje nego na Filmskom festivalu u Cannesu, u koji je stigla s neodoljivo slatkim sinčićem Santiagom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Podsjetimo, Longoria je prvo dijete dobila sa suprugom, meksičkim biznismenom Joseom Antoniom "Pepeom" Bastonom, za kojeg se udala 2016. godine, godinu dana nakon romantičnih zaruka u Dubaiju.

Sinčić je stigao u lipnju 2018. godine, a glumica je otad objavila rat kilogramima koji su joj se nakupili tijekom trudnoće.

Uz zdravu prehranu i svakodnevno vježbanje, Eva se nakon nekoliko mjeseci vratila u staru formu, koju je ponosno pokazala i u Cannesu u dvije glamurozne toalete u kojima se dosad pojavila na crvenom tepihu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Glumica nas je tako podsjetila na početke svoje karijere, koji datiraju u eru hit-serije "Očajne kućanice", koja ju je i proslavila. Eva je tada bila mršavica, no moramo priznati kako nam danas izgleda još bolje nego na početku, iako je i tada bila zanosna, pa ne čudi da je često bila na listama najljepših žena svijeta.

Čini se kako joj treći brak s markantnim biznismenom te majčinstvo itekako gode, što se vidi na njezinu licu, ali i na liniji za koju se itekako namučila da ju vrati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

No trud se isplatio, kao uvijek! 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) +9 Tina Kunakey Vincent Cassell (Foto: Instagram) Celebrity Svijet je mislio da niti jedna žena neće moći dostojno zamijeniti Monicu Bellucci, a onda se pojavila ona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene