I dalje ludo zaljubljeni

Proslavili su 18. godišnjicu, ali nikad se nisu vjenčali zbog njezina traumatičnog razvoda iz prošlosti

Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Profimedia) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Profimedia) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Profimedia) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: AFP) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: AFP) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Instagram) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Instagram) Eva Herzigova (Foto: Instagram) Eva Herzigova (Foto: Instagram) +0 Eva Herzigova (Foto: Instagram) Galerija

Eva Herzigova već je 18 godina u sretnoj vezi s talijanskim poduzetnikom Gregoriom Marsiajem.

Slavni par zajedno je 18 godina, no nikada nisu ozakonili vezu.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

46-godišnji bivši top-model iz Češke Eva Herzigova trenutačno je s obitelji na odmoru u susjednoj Italiji. Tako je slavna manekenka još jedna u nizu slavnih osoba koje su ovoga ljeta odlučile posjetiti Italiju, točnije mondeno ljetovalište Portofino.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova) on

Evi društvo radi zaručnik Gregorio Marsiaj, s kojim ima trojicu sinova, no najstariji, 11-godišnji George ovaj put nije bio s njima zbog školskih obveza.

Zanimljivo, par svaku godišnjicu slavi na brodu, a zaručili su se u ožujku 2017. godine. U susjednoj Italiji par je izgledao zaljubljeno kao i prvog dana, a na godišnjicu su večerali u jednom luksuznom restoranu.

Iako s talijanskim poduzetnikom manekenka još nije stala pred oltar, iza sebe ima propali brak s bubnjarom Bon Jovija Ticom Torresom. Duo je u braku proveo samo dvije godine, od 1996. do 1998., a Marsiaj joj je druga ozbiljna veza.

Upravo zbog razvoda manekenka je u jednom intervjuu otvoreno priznala kako joj se ne žuri još jednom pred oltar.

"Jedan razvod bio mi je sasvim dovoljan, a Tico i ja nismo uspjeli jer smo bili premladi i nismo znali izgraditi temelje za kvalitetan brak", izjavila je tada, kao i to da nije veliki obožavatelj bračnog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova) on

"Veza je evolucija, a brak zaustavlja napredovanje ljubavi. Ja sam vrlo neovisna djevojka koja poprilično voli samoću. Ja sam poput mačke, volim se maziti, ali volim i otići pa se onda vratiti."

Ipak, od Marsiaja nikada nije otišla, a čini se da paru taj papir ništa ne znači. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) +3 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene