Eva Herzigova već je 18 godina u sretnoj vezi s talijanskim poduzetnikom Gregoriom Marsiajem.

Galerija


Slavni par zajedno je 18 godina, no nikada nisu ozakonili vezu.

Vezani članci Sebastian Kurz, Rudolf Anschober Austrija ulazi u još stroži lockdown: Zatvaraju se škole, radit će samo nužne trgovine, iz kuće će se moći samo uz četiri dobra razloga Koronavirus u Italiji Snimka mrtvaca u bolničkom WC-u razotkrila razmjere krize u Italiji: Infuzije dobivaju kroz prozore automobila u kojima čekaju satima

46-godišnji bivši top-model iz Češke Eva Herzigova trenutačno je s obitelji na odmoru u susjednoj Italiji. Tako je slavna manekenka još jedna u nizu slavnih osoba koje su ovoga ljeta odlučile posjetiti Italiju, točnije mondeno ljetovalište Portofino.

Evi društvo radi zaručnik Gregorio Marsiaj, s kojim ima trojicu sinova, no najstariji, 11-godišnji George ovaj put nije bio s njima zbog školskih obveza.

Zanimljivo, par svaku godišnjicu slavi na brodu, a zaručili su se u ožujku 2017. godine. U susjednoj Italiji par je izgledao zaljubljeno kao i prvog dana, a na godišnjicu su večerali u jednom luksuznom restoranu.

Iako s talijanskim poduzetnikom manekenka još nije stala pred oltar, iza sebe ima propali brak s bubnjarom Bon Jovija Ticom Torresom. Duo je u braku proveo samo dvije godine, od 1996. do 1998., a Marsiaj joj je druga ozbiljna veza.

Upravo zbog razvoda manekenka je u jednom intervjuu otvoreno priznala kako joj se ne žuri još jednom pred oltar.

"Jedan razvod bio mi je sasvim dovoljan, a Tico i ja nismo uspjeli jer smo bili premladi i nismo znali izgraditi temelje za kvalitetan brak", izjavila je tada, kao i to da nije veliki obožavatelj bračnog života.

"Veza je evolucija, a brak zaustavlja napredovanje ljubavi. Ja sam vrlo neovisna djevojka koja poprilično voli samoću. Ja sam poput mačke, volim se maziti, ali volim i otići pa se onda vratiti."

Ipak, od Marsiaja nikada nije otišla, a čini se da paru taj papir ništa ne znači. 

Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje