Vatreni nastup

Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

Ronela Hajati Ronela Hajati Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Eurosong 2022 - 1 Eurosong 2022 - 2 +0 Eurosong 2022 - 3 Galerija

Predstavnica Albanije na Eurosongu, pjevačica Ronela Hajati probila je led u prvoj polufinalnoj večeri vatrenim nastupom u oskudnom kostimu.

Natjecateljski dio Eurosonga 2022. u Torinu otvorila je predstavnica Albanije, pjevačica Ronela Hajati s pjesmom "Sekret".

Pogledaj i ovo Vladana Vučinić - 6 ukazala na veliki problem Atraktivna Crnogorka nije uspjela ostvariti što je planirala, pa je žestoko prozvala organizatore Eurosonga

Golišavim izdanjem i energični te jako senzualnim nastupom, bujna Albanka postavila je ljestvicu visoko odmah na početku prve polufinalne večeri, barem što se scenskog nastupa tiče. 

Inače, Ronela je rođena je i odrasla u Tirani u Albaniji, a sudjelovala je na raznim pjevačkim i plesačkim natjecanjima kao dijete prije nego što se ozbiljno počela baviti pjevanjem. Poznata je po svestranosti u svojoj glazbi, stilu i nastupima, što je pokazala i na Eurosongu.

U prvoj polufinalnoj večeri nastupit će predstavnici 17 zemalja, među kojima je i naša Mia Dimšić s pjesmom "Guitly Pleasure", a u finale ih prolazi 10.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić - 3 +4 Tamara Vučić - 6 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +12 Vidoje Ristović Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene