Uma Thurman s Ethanom Hawkeom vjenčala se nakon godinu dana veze, a u kratkom braku dobili su dvoje djece.

Galerija


49-godišnja glumica Uma Thurman jedna je od netipičnih holivudskih ljepotica.

Vezani članci Gwen Stefani i Blake Shelton Pjevačica s novim dečkom ignorirala bivšeg koji ju je godinama varao s dadiljom njihove djece, a otkrio ga je iPad Jennifer Aniston i Brad Pitt Hoće li Brad voditi bivšu na dodjelu Oscara? Internet ne prestaje brujati o njegovoj reakciji

Prije nego je postala Tarantinova miljenica i svjetski poznata glumica, zarađivala je kao model, a plava kosa i duge noge itekako su joj pomagali u karijeri.

Osim u dobivanju uloga, glumica je bila uspješna i u osvajanju poznatih muškaraca, a iza sebe ima dva propala braka. Dvanaest godina starijeg bivšeg supruga Garyja Oldmana upoznala je na setu filma "State of Grace", par se vjenčao 1990. godine, a rastao već 2 godine kasnije.

U svibnju 1998. godine udala se za glumca Ethana Hawkea kojeg je upoznala godinu dana ranije također na filmskom setu. Iako su bili jedan od "it" parova onoga doba, par se razdvojio već 2003. godine i razveo dvije godine kasnije, a tijekom braka dobili su dvoje djece - kćer Mayu i sina Levona.

No to nije bio razvod zbog prestanka ljubavi ili neslaganja, već zbog njegove prevare s dadiljom njihove djece Ryan Shawhughes s kojom se na kraju oženio 2008. godine te ima dvoje djece. Ipak, glumac je u više intervjua istaknuo kako se njegov brak s Umom raspao zbog raznih pritisaka, no da niti jedan nije bio vezan uz Ryan.

Također, istaknuo je kako je u to vrijeme bio depresivan.

I sama glumica istaknula je kako ona preuzima punu odgovornost za razvod te da nema smisla nikoga drugoga kriviti za to.

Uma je nakon drugog bolnog razvoda sreću pronašla uz poznatog biznismena Arpada Bussona s kojim se počela viđati 2007. godine, no sreća je potrajala do 2009. godine kada je par naprasno prekinuo zaruke. 2011. godine su se pomirili i ponovno zaručili, no do olatara nisu ni tada došli.

Par je konačni prekid imao 2014. godine, a u međuvremenu su dobili kćer Lunu koja se našla u središtu gadne bitke za skrbništvo 2017. godine iz koje je Uma izašla kao pobjednica.

Nije poznato koga Uma trenutno ljubi, no vjerujemo kako i dalje ima dovoljno udvarača, jer izgleda zanosno i na pragu šestog desetljeća.