Erika Canela tvrdi da ju je slavni nogometaš pozvao kod sebe, no nakon što je zakasnila na dogovor Ronaldo je promjenio ploču.

Galerija


Ponosna vlasnica najbolje guze na svijetu Erika Canela ponovno diže prašinu i to zbog navodnih poruka koje joj je slao Cristiano Ronaldo. Miss Bumbum tvrdi da ju je slavni nogometaš putem poruka na Whatssappu pozvao na spoj kod sebe doma. "Poslao mi je poruku kako bi se ispričao što je noć prije zaspao dok smo se dopisivali. Pitao želim li vidjeti njegovu kuću", ispričala je je Erika.

 

Tenho estrias sim! Celulites? Tenho tbm! E daí? Isso é da sua conta? #xôzoigordo #embuscadaspanicats

A post shared by Miss bumbum Brasil 2016 (@erikacanella) on

Kontroverzna manekenaka medijima je otkrila i da je Ronaldo po nju poslao auto koji ju je trebao pokupiti no kako je imala problema s telefonom zakasnila je na dogovor. "Kasnije me čekao u autu ispred hotela i nakon što sam zakasnila bio je jako ljut. Ušla sam u auto i malo smo popričali, ali bio je jako bezobrazan i to mi se nije svidjelo. Rekao je kako ima malo vremena jer ima druge obveze", prisjeća se manekenka.

"Rekla sam mu da nisam djevojka za 15 minuta ili pola sata i otišla u hotel. Htjela sam izaći s njim van, no on je na mene gledao kao na objekt", dodala je Erika, prenosi Mirror.  Što će na sve ovo reći Ronaldo, ali i njegova djevojka Georgina Rodriguez? Ako je ovo sve istina 21-godišnjoj ljepotici koja nogometaša bodri već mjesecima zasigurno neće biti lako.