tužna vijest

Bivša Miss Austrije Ena Kadić preminula tijekom operacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Austrije 2013. porijeklom je iz BIH. Na kobnom brdu navodno je trenirala svaki dan pa policiji nije jasno kako je došlo do nesreće.

Ena Kadić, Miss Austrije 2013. godine preminula je danas, tijekom operacije. Za život se bori od petka, kada su je u životnoj opasnosti doveli u bolnicu. Nesretna djevojka pala je u duboku provaliju s brda na kojem je često trčala.

Pogledaj i ovo Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Djeluje bolno! Potres mozga i slomljen nos: Holivudska diva pokazala kako izgleda nakon ozbiljne povrede lica

Prije gubitka svijesti uspjela je brata mobitelom obavijestiti gdje je i što joj se dogodilo pa je pomoć stigla vrlo brzo. Nitko još ne zna što se točno dogodilo, i kako to da je djevojka pala u duboku provaliju.

Nekoć najljepša Europljanka: Fani je mjesec dana bila u bolnici!

Ena je tim brdom često trčala, a navodno je s njom trenirao i jedan muškarac. Trenutno se on nalazi u inozemstvu te će biti naknadno ispitan. Ena je imala teške unutarnje povrede, a doktori su njeno stanje odmah ocijenili kao izuzetno kritično. Policija je isključila mogućnost da se radi o pokušaju samoubojstva. Ena Kadić odrasla je u Austriji, a inače je iz Bosne i Hercegovine. Slavu u Austriji stekla je kada je postala Miss Austrije 2013. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene