Emily Ratajkowski stvorila je unosni biznis svojom linijom kupaćih kostima Inamorata.

Galerija


28-godišnja manekenka trenutačno se odmara u toplom Miamiju.

Vezani članci Američka policija, ilustracija Najmanje dvoje ubijenih i više od 20 ranjenih u pucnjavi u klubu u Miamiju: ''Ovo je ciljano. Ovo sigurno nije slučajno'' Lizzo Glazbenica bez kompleksa uskočila u badić i još jednom dokazala da ju negativni komentari ne diraju

Riječ je o zanosnoj Emily Ratajkowski, koja je uživala na bazenu u društvu supruga Sebastiana Beara-McClarda s kojim se vjenčala 2018. godine. Pritom nije propustila priliku promovirati svoje proporcije te kupaći kostim iz vlastite kolecije Inamorata.

Ovoga puta nosila je crni monokini koji je više otkrivao nego skrivao. Naime, model ima duboki dekolte, samo špagu na leđima, a otkriva i veći dio intimnog područja, kao i stražnjice.

Unatoč tome, Emily ga je s ponosom nosila te pokazala zanosne obline koje su ju i proslavile.

Također, poznato je kako mlada manekenka nema baš nikakvih problema s golotinjom, ni na društvenim mrežama ni na holivudskim crvenim tepisima, pa ne znamo tko bi ovako nešto nosio bolje od nje.

Brineta je pogled skrivala iza tamnih naočala i šeširića s leopard-uzorkom, no danas baš svi znaju njezine tjelesne proporcije, pa ne znamo kako je mislila proći neopaženo. 

Najnježnija kraljevska pusa: Objavljena dosad neviđena snimka mame Meghan i malenog Archieja