Emily Ratajkowski roditelje je povela u šetnju kako bi im pokazala novi plakat na kojem je osvanula u ne baš čednom izdanju.

Galerija


Emily Ratajkowski, američki supermodel poljskih korijena, svjetsku je slavu stekla golišavim kampanjama za donje rublje i sportsku odjeću, a pojavljivala se i u nekoliko holivudskih filmova i glazbenih spotova, i to obavezno u ulogama mladih ljubavnica holivudskim velikanima. 

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Ovako izgleda jedna od najljepših stražnjica na svijetu bez fotošopa i filtara

Da se ne srami svoje slave, ali ni tijela, Emily je dokazala povevši vlastite roditelje u obiteljsku šetnju - do njezina najnovijeg billboard plakata, na kojem je praktički gola. 

Odlične odnose s roditeljima potvrdile su i njezine fotografije na Instagramu, na kojima pozira sa svojom ponosnom majkom ispod plakata na kojem, samo u donjem rublju i tenisicama, reklamira brend alkoholnih pića drinkbabe.

Ratajkowski na društvenim mrežama voli pokazivati svoje istesano tijelo, no ovog se puta za obiteljski šetnju odlučila prošetati u čednijem izdanju - tirkizno plavoj uskoj suknji i topiću, izdanju u kojem ju rijetko viđamo. 

Podsjetimo, Ratajkowski se nedavno, nakon nekoliko ljubavnih brodoloma, udala za Sebastiana Bear-McClarda, relativno nepoznatog glumca i redatelja. Izgleda da je Emily otkrila važnost obiteljskih vrijednosti, pa sve svoje vrijeme sada provodi ili s mužem ili s roditeljima. 

Supruga slavnog glumca šokirala priznanjem: "Prošlu subotu ispustila sam sina na pod, na glavu..."