Obiteljsko druženje

Uvijek golišava ljepotica provela dan s roditeljima u čednom izdanju, a onda su stigli do njezina seksi plakata

Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski(Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski u čednom izdanju (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +2 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski roditelje je povela u šetnju kako bi im pokazala novi plakat na kojem je osvanula u ne baš čednom izdanju.

Emily Ratajkowski, američki supermodel poljskih korijena, svjetsku je slavu stekla golišavim kampanjama za donje rublje i sportsku odjeću, a pojavljivala se i u nekoliko holivudskih filmova i glazbenih spotova, i to obavezno u ulogama mladih ljubavnica holivudskim velikanima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@inamoratawoman

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Uvijek lijepa! Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim

Da se ne srami svoje slave, ali ni tijela, Emily je dokazala povevši vlastite roditelje u obiteljsku šetnju - do njezina najnovijeg billboard plakata, na kojem je praktički gola. 

Odlične odnose s roditeljima potvrdile su i njezine fotografije na Instagramu, na kojima pozira sa svojom ponosnom majkom ispod plakata na kojem, samo u donjem rublju i tenisicama, reklamira brend alkoholnih pića drinkbabe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took Mom and Dad to see my @drinkbabe billboard with @thefatjewish 🥂🤓💕✨

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Ratajkowski na društvenim mrežama voli pokazivati svoje istesano tijelo, no ovog se puta za obiteljski šetnju odlučila prošetati u čednijem izdanju - tirkizno plavoj uskoj suknji i topiću, izdanju u kojem ju rijetko viđamo. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇦🇺 @gqaustralia

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Podsjetimo, Ratajkowski se nedavno, nakon nekoliko ljubavnih brodoloma, udala za Sebastiana Bear-McClarda, relativno nepoznatog glumca i redatelja. Izgleda da je Emily otkrila važnost obiteljskih vrijednosti, pa sve svoje vrijeme sada provodi ili s mužem ili s roditeljima. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) +2 Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Celebrity Supruga slavnog glumca šokirala priznanjem: "Prošlu subotu ispustila sam sina na pod, na glavu..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene