Emily Ratajkowski prošetala je New Yorkom bez grudnjaka, ali i pokazala utegnuti trbuh samo tri mjeseca nakon što je rodila sina.

Galerija


Manekenka Emily Ratajkowski nastavlja se hvaliti svojom utegnutom linijom i to samo tri mjeseca nakon poroda i nakon što je na svijet donijela sina Sylvestera Apolla Beara.

Vezani članci Emily Ratajkowski Ponosna ljepotica pohvalila se prvim minutama sa svojim sinom, objavila je i fotke nastale tijekom poroda Emily Ratajkowski - 1 U obnaženom izdanju objavila da je rodila: Otkrila ime i spol, iako će dijete odgajati rodno neutralno

30-godišnja ljepotica ovih je dana viđena kako šeće u odvažnom izdanju New Yorkom, a ono što je nosila na sebi bilo je dovoljno da se za njom okrenu sve glave.

Naime široke traperice iskombinirala je s plavim topom u stilu prsluka koji je bio zakopčan samo jednim gumbom, a više nego očito je bilo to da ispod njega nema grudnjak.

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. Od 2018. godine je u sretnom braku s glumcem Sebastianom Bearom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije, štovioše nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

Emily se proslavila zahvaljujući  glazbenom spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a 2017. godine pokrenula je i svoj vrlo uspješan brend Inamorata. 

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne