Lijepa brineta Emily Ratajkowski pokazala je isklesanu figuru dok je lice skrivala kapom. Pozirala je i u naručju svog supruga.

Galerija


Nakon što su tjedne proveli u karanteni u svom domu u Los Angelesu, manekenka Emily Ratajkowski i njezin suprug Sebastian Bear-McClard krenuli su u nove avanture. Otišli su na izlet, a Emily je pozirala u minijaturnom bikiniju, ako se to uopće može nazvati bikinijem.

Vezani članci Emily Ratajkowski - 2 Golotinja joj je zaštitni znak, šokira kad se obuče, a proslavio ju je popularni spot koji je izazvao zgražanje diljem svijeta Emily Ratajkowski - 2 Frka u Los Angelesu: Manekenka poznata po golišavim fotkama izjurila bosonoga na ulicu

Lijepa brineta pokazala je isklesanu figuru dok je lice skrivala kapom. Pozirala je i u naručju svog supruga, a pokazala je i više nego smo očekivali.

Emily je postala slavna 2013. godine nakon što se pojavila u glazbenom spotu Robina Thickea za pjesmu "Blurred Lines" i od tada je jedno od najtraženijih lica u modnom svijetu. Svoj seksepil ističe gdje god stigne, a o seksualnosti voli raspravljati i na društvenim mrežama.

S producentom Sebastianom Bearom-McClardom u sretnom je braku, na žalost muškog dijela njezinih obožavatelja.

Glazbenik krije seksi curu nakon što ga je bivša osramotila kad je viđena da se ljubi s velikim zavodnikom