Besprijekorno tijelo

Zna da najbolje izgleda u badiću pa je pratitelje počastila s nekoliko fotografija koje ne skrivaju puno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

28-godišnja manekenka obožavatelje je oduševila fotografijama u žuto-crnom kupaćem kostimu koji nije previše toga skrivao.

Manekenka Emily Ratajkowski zna da najbolje izgleda u kupaćem kostimu, a u najnovijoj kampanji na Instagram profilu svoje linije Inamorata pokazala je svoje besprijekorno tijelo.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

28-godišnja manekenka obožavatelje je oduševila fotografijama u žuto-crnom kupaćem kostimu koji nije previše toga skrivao.

Fotografije je objavila nakon što je branila pjevačicu Billie Eilish koja je također pozirala u kupaćem kostimu. "Još jedan primjer da djevojke ne mogu pobijediti. Kako god da se predstave, uvijek će biti kritizirane", istaknula je Emily na Twitteru.

"Dok je patrijarhat na snazi, žene nikada neće biti istinski podržane. U međuvremenu, oblačite se kako god želite", poručila je manekenka.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Celebrity Đokovići pokazali dio svog raskošnog doma, ali i kako se zabavljaju dok borave u karanteni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene