Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski Foto: Emily Ratajkowski/Instagram

Emily Ratajkowski pokazala kako je izgledala kao djevojčica od 14 godina i poslala snažnu poruku obožavateljima.


Slavna britanska manekenka Emily Ratajkowski odlučila je svojim obožavateljima na Instagramu pokazati fotografiju iz nešto mlađih dana, točnije onu na kojoj je pozirala kada joj je bilo samo 14 godina.

Vezani članci Emily Ratajkowski - 1 U obnaženom izdanju objavila da je rodila: Otkrila ime i spol, iako će dijete odgajati rodno neutralno Emily Ratajkowski - 3 Skinula se opet do kraja u trudnoći, nekima je dosadila njena sklonost golotinji: "Nije li već dovoljno?"

I sama je priznala kako ju je nekad ljudima pokazivala da bi dokazala kako je njezino tijelo u potpunosti prirodno, no sada ju je odlučila pokazati iz jednog drugog razloga.

"Obično sam pokazivala ovu fotografiju na kojoj mi je 14 godina da dokažem da je moje tijelo prirodno. Sada me malo rastužuje što postoji. Bila sam samo dijete tada i voljela bih da me svijet kao 14-godišnjakinju ohrabrio i poručio mi da budem više od toga. Bez obzira na to, osjećam se osnaženo svojim tijelom i seksualnošću koju pokazujem radeći kao model i na platformama poput Instagrama. Srećom, otkrila sam da su dijelovi mene važniji od seksepila, ali ako si djevojčica od 14 godina i čitaš ovo, ne brini se uopće sada o tome. Čitaj puno knjiga i znaj da je ono što vidiš na Instagramu samo mali dio potpune ljepote ljudskog bića", napisala je Emily u podužem statusu.

To se svidjelo njezinim pratiteljima koji su ju pohvalili u tisućama komentara.

"Dobro rečeno", "Prekrasna si izvana i iznutra", "Poslala si prekrasnu poruku", "Ti si mudar, predivan anđeo", napisali su joj. 

Mršavo tijelo i ispijeno lice slavne pjevačice zabrinuli njezine fanove: "Što je ovo? Nadam se da si OK"