Izgleda bolje no ikad

Najseksi žena svijeta priznala: "Još dok sam bila s bivšim, znala sam da je moj suprug onaj pravi"

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: AFP) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +3 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski udala se za Sebastiana Bear-McClarda samo tri mjeseca nakon prekida s Jeffom Magidom.

Lijepa manekenka šokirala je obožavatelje kada se u veljači udala za glumca i redatelja Sebastiana Bear-McClarda.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Uvijek gola Golišavi show na jahti u Grčkoj: Emily Ratajkowski ne voli odjeću, zato i dizajnira minijaturne bikinije

Riječ je o 27-godišnjoj Emily Ratajkowski, koja se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom.

Vjenčanje je održano u gradskoj vijećnici u New Yorku, a tom prilikom lijepa brineta zasjala je u žutom odijelu te s crnim šeširom na glavi. Obožavatelje je o udaji obavijestila preko Instagrama, a sa suprugom je prvi put javno viđena tek nekoliko dana prije ceremonije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THAT suit, now available. Our new drop is live. Link in bio. @inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Vijest je bila veliko iznenađenje jer nitko nije znao za par niti da je jedna od najseksi žena na svijetu prekinula s bivšim. Kasnije je otkrila da se ona i Sebastian poznaju već godinama, no dotad su bili samo prijatelji. A prilikom nedavnog gostovanja u jednom televizijskom showu manekenka je otkrila kako se nije htjela viđati sa sadašnjim suprugom dok je bila s Jeffom jer je između njih bila nevjerojatna kemija.

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", iskreno je priznala Emily, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno. No to nije bilo to.

"Nisam bila mladenka s Pinteresta. Stalno snimam glamurozne kampanje, a ovo je bilo tako opuštajuće. Sama sam se našminkala i uredila kosu. Tako se osjećam najsamopouzdanije. Nisam imala vremena baviti se sa svime čime se inače bave mladenke. Nikada nisam bila takav tip žene", otkrila je u nastavku intervjua.

Podsjetimo, Jeff Magid ljepoticu je osvojio 2014. godine nedugo nakon njezina prekida s Andrewom Drydenom. Par je za prekid okrivio prenatrpane poslovne rasporede.

Svoju djevojačku večer Emily je imala s nekoliko prijateljica u jednom hotelu u New Yorku, a ističe da nikada nije bila sretnija. 

A to dokazuju i njezine najnovije fotografije. Naime, paparazzi su je snimili kako u Sydneyju uživa u sunčanju i kupanju, a isklesano tijelo pokazuje u minijaturnim bikinijima. Fotografi su je snimili i u nekim provokativnim pozama, a fotografije su naravno brzinom munje obišle medije.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Instagram) Dom Gerarda Butlera (Foto: Profimedia) Dom Gerarda Butlera (Foto: Profimedia) Dom Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) +3 Dom Camille Grammer (Foto: Profimedia) Celebrity Zastrašujuće fotografije sa zgarišta: Domovi slavnih potpuno su uništeni, razoran požar iza sebe je ostavio pustoš

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +4 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Nezaboravna izvedba: Erotske scene koje je snimila prije 22 godine dugo su se prepričavale

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Elizabeth Berkley (Foto: AFP) +4 Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Celebrity Prije 23 godine snimila je jednu od najvrućih filmskih scena, a i danas je jednako seksi
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene