Emily Ratajkowski prošetala je svog psa u uskoj bijeloj haljini i oduševila izgledom.

Galerija


Slavna manekenka Emily Ratajkowski poznata je po vitkoj liniji i bujnim grudima kojima voli mamiti komplimente fanova na Instagramu. 

Vezani članci Emily Ratajkowski Objavila fotografiju na kojoj doji sina, a ni nakon njegova rođenja ne odustaje od razgolićenih izdanja Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Uvijek razgolićena ljepotica u kupovinu ide u čednom, a Uskrs proslavila u jako seksi izdanju

Ovog puta lijepa Emily nije objavila golišavu fotku na Instagramu već je prošetala ulicama New Yorka. Zajedno sa svojim psom Colombom manekenka se uputila u šetnju osunčanim Manhattanom. 

Za tu je ležernu priliku Emily odlučila odjenuti usku bijelu haljinu midi dužine koja joj je savršeno istakla isklesanu liniju, a s obzirom da se radilo o haljini na kopčanje, nekoliko je gumbića ostalo strateški raskopčano kako bi dekolte ljepotice plijenio pažnju. 

28-godišnjakinja je oko vrata nosila i ogrlicu koja je bila poklon njezinog supruga Sebastiana Bear-McClarda. Ogrlica ima dva privjeska, isprepletena slova S i R te fotografiju njihove malene obitelji koja uključuje sretni par i njihovog psića. 

Sebastian i Emily prvi puta su viđeni zajedno na Valentinovo prošle godine, a nakon samo dva tjedna veze su obznanili i kako će se vjenčati. 

Emily se proslavila u provokativnom spotu pjesme "Blurred Lines" Roberta Thickea, a kasnije se okušala i u svijetu glume. Njezin suprug Sebastian je producent i glumac. 

Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili