Pazi na sebe

Legendarni glazbenik otkrio da uživa u svakoj sekundi kod kuće s mužem i sinovima

Elton John (Foto: AFP) Elton John (Foto: AFP) AFP 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John (Foto: AFP) Elton John (Foto: AFP) Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) Elton John (Foto: Getty Images) +0 Elton John (FOTO: Profimedia) Galerija

Elton John je u intervjuu rekao kako obožava svaku sekundu koju provodi kod kuće s obitelji.

Legendarni pjevač Elton John otkrio je kako uživa sa suprugom Davidom Furnishom i njihovim sinovima Zacharyjem i Elijahom otkad su se povukli u svoja četiri zida zbog epidemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) otkazao i turneju Legendarni Elton John dobio je elitno kraljevsko priznanje, no jedan je detalj jako zabrinuo njegove obožavatelje

72-godišnji glazbenik istaknuo je kako obožava svaku sekundu koju provodi kod kuće s obitelji, a istaknuo je u intervjuu da je važno u ovim trenutcima ostati pozitivan, piše Daily Mail.

Elton kaže kako vjerojatno inače ne bi zbog obaveza toliko vremena provodio kod kuće. "Cijenite ovo vrijeme dok možete. Sve je na tankoj granici od težih situacija", rekao je pjevač.

Dodaje kako se svakodnevno igraju s djecom, što im je postala obiteljska rutina i to mu je drago. Smatra kako bi pandemija mogla ljude više zbližiti, no upozorio je sve da se čuvaju virusa.

Osvrnuo se i na turneje, a kaže kako će se vjerojatno sve odgoditi do jeseni ove godine. Elton John smatra da je glazba iznimno važna u ovakvim situacijama jer zbližava ljude.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene