Početkom 2010. godine, Elsa Pataky upoznala je ljubav svog života, plavokosog Chrisa Hemswortha.

Galerija


Zanosna Španjolka danas je u potpunosti posvećena obiteljskom životu.

Vezani članci Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Prije 2 godine pohotni bivši suprug okaljao joj je ugled, no krenula je dalje s poznatim zavodnikom Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Ovaj mladi par ludo se voli od 2011. godine, a jedini skandal koji se vezao za njih bio je jako neobičan

Plavokosa glumica Elsa Pataky danas ima 42 godine, no na izgledu bi joj pozavidjele i mnogo mlađe kolegice.

Elsa je i supruga holivudskog ljepotana Chrisa Hemswortha s kojim ima troje djece, no unatoč karijeri i ispunjenom obiteljskom životu, Španjolka baš uvijek izgleda zanosno, čak i u casual izdanjima bez trunke šminke.

Svoju je karijeru započela kao model, a najpoznatija je po ulozi Elene Neves u popularnoj franšizi "Brzi i žestoki". Manje je poznato i to da je slavna ljepotica 2006. godine počela hodati s glumcem Adrienom Brodyjem, no ljubav je potrajala do 2009. godine.

Dugo se šuškalo kako je glumac htio učiniti korak više te se vjenčati, no njegova partnerica tada nije bila spremna. Iako nikada nisu dali službenu izjavu zbog svog prekida, prestali su se zajedno pojavljivati na crvenim tepisima upravo u 2009. godini.

Godinu dana kasnije, točnije početkom 2010. godine, Elsa je upoznala ljubav svog života, plavokosog "Thora", Chrisa Hemswortha, zbog kojeg se kasnije preselila u Australiju. Par je upoznao zajednički agent, a već krajem godine bili su u braku.

Za par se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal, što se ne može reći za vezu Chrisova mlađeg brata Liama Hemswortha ,koji je u braku s pjevačicom Miley Cyrus. Naime, tijekom podužeg prekida Miley je šokirala javnost svojim ponašanjem i medijskim istupima, ali i ljubovanjima sa sinom Arnolda Schwarzeneggera, Patrickom te nekim ženama, poput manekenke Stelle Maxwell.

Ovaj Hemsworth par itekako cijeni svoju privatnost, no kada su u pitanju službena događanja, vrlo rado poziraju zajedno te nam uvijek pokažu koliko su ludi jedno za drugom i nakon gotovo 10 godina. Upravo je tako bilo i na nedavnoj premijeri filma "Men In Black: International" u New Yorku, na kojoj par nije skidao osmijeh s lica kao ni ruke jedno s drugoga.

Ako netko vraća vjeru u ljubav, onda su to svakako ovi golupčići.