Sretne vijesti!

Djevojka slavnog milijardera golom fotkom potvrdila vijest da čekaju dijete: "Cenzurirano za Instagram"

Elon Musk (Foto: AFP) Elon Musk (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk (Foto: AFP) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) +0 Elon Musk (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Elon Musk i Grimes čekaju prvo zajedničko dijete, a vijest su potvrdili na drušvenim mrežama.

Kanadska kantautorica i indie umjetnica, 31-godišnja Grimes potvrdila je da čeka svoje prvo dijete s investitorom i milijarderom Elonom Muskom objavivši svoju razgolićenu fotografiju na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Elon Musk - 3 nakon tri godine veze Milijarder potvrdio da je prekinuo s pjevačicom s kojom je dobio šesto dijete, otkrio je i razlog

Naime, Grimes je sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gola i na kojoj je fotošopirala djetetov obris u trbuhu.

"Cenzurirano za Instagram", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grimes (@grimes) on

Grimes su s Elonom Muskom počeli povezivati u svibnju 2018. godine, nakon što su se upoznali preko Twittera kada su razmijenili nekoliko šala. U javnosti su se prvi put pojavili iste godine na Met Gali, a posljednji su put zajedno u javnosti viđeni na božićnoj zabavi Kardashiana.

Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina u Xaviera i trojki Kaia, Saxona i Damiana, koji danas imaju 13 godina.

Musk je poznat i po vezi s takozvanom žderačicom muškaraca, glumicom Amber Heard, koja je završila u veljači 2018. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) +1 Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Celebrity U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene