Elon Musk i Grimes čekaju prvo zajedničko dijete, a vijest su potvrdili na drušvenim mrežama.

Galerija


Kanadska kantautorica i indie umjetnica, 31-godišnja Grimes potvrdila je da čeka svoje prvo dijete s investitorom i milijarderom Elonom Muskom objavivši svoju razgolićenu fotografiju na društvenim mrežama.

Vezani članci Meme o imenu Elon Musk pokušao izgovoriti ime svojeg djeteta pa samo dodatno inspirirao internet Gigi Hadid i Zayn Malik Bilo je to dvostruko slavlje? Obožavatelji uvjereni da su otkrili važan detalj o trudnoći Gigi Hadid

Naime, Grimes je sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gola i na kojoj je fotošopirala djetetov obris u trbuhu.

"Cenzurirano za Instagram", napisala je uz objavu.

Grimes su s Elonom Muskom počeli povezivati u svibnju 2018. godine, nakon što su se upoznali preko Twittera kada su razmijenili nekoliko šala. U javnosti su se prvi put pojavili iste godine na Met Gali, a posljednji su put zajedno u javnosti viđeni na božićnoj zabavi Kardashiana.

Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson, od koje se razveo 2008. godine, a vjenčali su se 2000. godine. Prvo dijete tragično im je preminulo 2002. godine u dobi od samo 10 mjeseci. Kasnije su postali roditelji danas 15-godišnjih blizanaca Griffina u Xaviera i trojki Kaia, Saxona i Damiana, koji danas imaju 13 godina.

Musk je poznat i po vezi s takozvanom žderačicom muškaraca, glumicom Amber Heard, koja je završila u veljači 2018. godine.

U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša