Ellie Goulding prošle je godine rekla da je zbog stresa skoro odustala od glazbe, no u svemu joj je pomogao suprug.

Galerija


Pjevačica Ellie Goulding otkrila je kako joj je vježbanje preuzelo čitav život te je postala ovisna o odlascima u teretanu.

Vezani članci Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Loš izbor? Slavna pjevačica u ovoj je kreaciji izgledala tri puta "veća" nego što jest Princeza Eugenie (Foto: Pixsell) Udala se kraljičina omiljena unuka: Članica je kraljevske obitelji, ali život joj nije bio bajka!

33-godišnja glazbenica otvoreno je ispričala da je umjesto u studio išla u teretanu, a preskakala je čak i pisanje pjesama samo da bi vježbala. S ovisnošću joj je pomogao suprug, bivši olimpijac Caspar Jopling.

"Ne smatram se osobom koja lako postane ovisna, ali upravo sam se tako osjećala u jednom trenutku dok sam odlazila u teretanu. To više nije bilo zbog zdravlja ni zabave, odlazila sam vježbati jer sam osjećala da moram, a to je bilo svakoga dana", ispričala je Ellie za The Sun.

Pjevačica pretpostavlja kako je ovisnost proizašla iz stresa obzirom na to da je zbog turneja bila umorna i teško se nosila sa svim obavezama.

"Imala sam osjećaj da moram biti uvijek u top formi i brinuti o zdravlju, no zanemarila sam druge stvari", priznaje Goulding.

Popularna glazbenica prošle je godine ispričala da je skoro odustala od glazbe nakon 10 godina jer se više nije mogla nositi sa stresom. Nakon albuma objavljenog 2015. godine uzela je četverogodišnju pauzu da se oporavi, a suprug joj je u svemu pomagao.

Ellie i Caspar vjenčali su se u kolovozu prošle godine, a pjevačica je rekla kako je umorna od pitanja kada će imati djecu.

Manekenka zaintrigirala fanove golišavim fotografijama koje je dodatno uređivala