Njihova veza malo je poznata

Ellen DeGeneres oglasila se nakon tužne vijesti o smrti bivše djevojke: "Ovo je tužan dan"

Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche i Ellen DeGeneres Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche i Ellen DeGeneres - 1 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 4 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 3 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 2 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 5 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 6 Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche - 3 Anne Heche - 2 +21 Anne Heche - 5 Galerija

Ellen DeGeners oglasila se putem društvenih mreža nakon vijesti o smrti svoje bivše djevojke Anne Heche-

Slavna televizijska voditeljica i komičarka Ellen DeGeners oglasila se nakon tužne vijesti o smrti glumice Anne Heche s kojom je bila u ljubavnoj vezi tijekom 90-ih godina.

Pogledaj i ovo Princ Harry Odlučila se pojaviti Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

"Ovo je tužan dan. Anninoj djeci, obitelji i prijateljima šaljem svu svoju ljubav", napisala je Ellen na svom profilu na Twitteru.

Malo je poznato da su Ellen i Anne bile u vezi od 1997. do 2000. godine. Anne je u jednom od prošlogodišnjih intervjua izjavila kako je njihova veza bila skandal u to doba i kako je zbog veze s komičarkom propatila njezina filmska karijera.

"Hollywood me nakon te veze stavio na crnu listu. Nisam deset godina sudjelovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrijednog 10 milijuna dolara", izjavila je.

Od otkaza na velikom projektu spasio ju je kolega, legendarni glumac Harrison Ford, s kojim je glumila u romantičnoj komediji "Šest dana, sedam noći".

"On je moj heroj. Nazvao me jednog jutra i rekao da ga nije briga s kim spavam, već da moramo glumiti zajedno u komediji", prepričala je Heche.

Nakon prekida s Ellen, Anne se udala za snimatelja Colemana Laffoona s kojim je dobila sina Homera, no kasnije su se razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi s glumcem Jamesom Tupperom, kolegom iz televizijske serije "Men in Trees" s kojim je imala sina Atlasa Hetchea.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche - 1 Anne Heche Anne Heche - 2 Anne Heche i Ellen DeGeneres +24 Anne Heche Zanimljivosti Život Anne Heche nije mazio, svi su je otpisali, a onda je dobila poziv koji je promijenio sve: "On je moj heroj"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche Anne Heche Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche - 6 +21 Anne Heche - 3 Celebrity Posljednja fotografija tragično stradale glumice otkrila što je radila samo 20 minuta prije stravične nesreće, ovo je baš tužno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene