Ellen DeGeneres navodno se razvodi od voljene Portije de Rossi.


Poznata televizijska voditeljica Ellen DeGeneres navodno se razvodi od dugogodišnje partnerice Portije de Rossi. Svemu je razlog njezina prevelika slava i uspjeh, što ju je strašno opteretilo i učinilo nepodnošljivom za okolinu.

Vezani članci Brad Pitt i Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Najslavnija lezbijka i neodoljivi zavodnik žena imaju zajedničku bivšu curu, sve otkrili pred kamerama Kylie Jenner (Foto: Screenshot Youtube) Najmlađa milijarderka na svijetu oduševila potezom, majka i kći ostale bez teksta kad su vidjele što su dobile

"Što je bogatija i poznatija, to je Ellen sve nervoznija i zabrinutija. Bogatstvo i moć pretvorili su je u gnjevnu i tešku osobu. Ellen bi stalno putovala i pomagala u dobrotvorne svrhe, ali zbog obaveza ne stigne. Zbog toga je nezadovoljna i osjeća se zarobljenom, stalno brine oko svog rastućeg carstva. Ellen je očajno nesretna", tvrdi o Ellen njen prijatelj za In Touch Weekly.

Porast na bankovnom računu učinio ju je nepodnošljivom prema svima, a nezadovoljstvo najviše izražava prema Portiji, koja to više ne može podnijeti.