Šaljiva čestitka

Što vam je tu čudno? 'Veži se za mene za Božić'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata voditeljica Ellen DeGeneres u svojoj novoj emisiji komentirala je božićnu čestitku obitelji Kardashian, ali i novi spot Kanye Westa za kojega je napravila i svoju verziju spota.

Tema showa Ellen DeGeneres bila je božićna čestitka obitelji Kardashian, a nije joj mogao promaknuti ni nedavno objavljeni spot Kanye Westa 'Bound 2' kojega je slavni reper i premijerno pokazao upravo u njezinom showu,

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

'Čestitka je toliko zbunjujuća da sam pola sata pokušavala pronaći 'Juru', ali mi nikako nije uspjevalo', komentirala je Ellen u svojoj emisiji.

Pogledajte unutrašnjost vile u kojoj će živjeti slavni par!

Uvijek dobro raspoložena, Ellen je odlučila i napraviti svoju božićnu čestitku inspiriranu kontroverznim spotom. Na Photoshopiranoj čestitci ona i njezina supruga Portia De Rossi sjede na motoru u istoj pozi kao Kanye i Kim u spotu. U opisu slike stoji samo: 'Veži se za mene za Božić'.

Kanye je za američe medije izjavio da spot namjerno izgleda tako i da mu ne smeta što on u spotu izgleda malo glupavo, pa se i njemu zasigurno svidjela božićna čestitika Ellen DeGeneres.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene