"The Body"

S 55 godina izgleda ovako čarobno, no muškarci koje je birala mogli bi vas iznenaditi, a jedan i šokirati

Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) elle macpherson, Gilles Bensimon (Foto: Getty) elle macpherson, arpad busson (Foto: Getty) elle macpherson, jeffrey soffer (Foto: Getty) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) +0 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Galerija

Ona je bivši supermodel Elle MacPherson koju mediji godinama opravdano nazivaju "The Body".

Vjerovali ili ne, žena na ovoj fotografiji ima 55 godina.

Pogledaj i ovo elle macpherson, jeffrey soffer (Foto: Getty) 56 joj je godina! Odigrala je jednu ulogu, i to potpuno gola, a u inat svima snimila je naslovnicu za Playboy

Ona je bivši supermodel Elle MacPherson koju mediji godinama opravdano nazivaju "The Body".

Plavokosa Australka tako i danas izgleda fantastično, pa čak i kad se skine u bikini, a paparazzi su ju ulovili na godišnjem odmoru na Tajlandu na kojem je još jednom pokazala besprijekornu liniju na kojoj bi joj pozavidjela baš svaka žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Slavna ljepotica već godinama pazi na zdravu prehranu i redovitu tjelovježbu, zbog čega tako dobro i izgleda, a ima i dva sina koja je dobila u vezi s Arpadom Bussonom s kojim se počela viđati 1996. godine. Obitelj je živjela u Londonu do 2005. godine kada je par odlučio prekinuti.

Prethodno, "The Body" bila je u vezi sa slavnim Billyjem Joelom te u kratkom braku s francuskim modnim fotografom Gillesom Bensimonom kojeg je upoznala tijekom jednog snimanja za časopis Elle davne 1984. godine. Par se vjenčao dvije godine nakon susreta, no u braku su izdržali tek 3 godine. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima.

Milijarder Jeffrey Soffer bio je njezina treća velika ljubav, a vezu su započeli početkom 2009. godine, da bi u ožujku 2012. godine odlučili da svatko krene svojim putem. Ipak nekoliko mjeseci kasnije, nakon njegove nesreće u helikopteru, par je obnovio vezu, zaručio se te u ljeto 2013. godine izmijenio bračne zavjete na Fijiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Iako je godinama živjela u Velikoj Britaniji, zbog ljubavi prema drugom suprugu, ljepotica se preselila na Floridu, no 2017. godine potvrdila je razvod.

Ipak, čini se kako joj ni burni ljubavni život ne može ništa, jer Elle s godinama izgleda sve bolje. U to se uvjerite sami u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: Profimedia) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) +5 Ivana i Ivanka Trump (Foto: AFP) Celebrity Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene