Elle Macpherson oglasila se nakon što su joj poručili da više na nalikuje na sebe zbog estetskih operacija lica.

Galerija


Elle Macpherson, koja je bila jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, negira bilo kakve plastične operacije nakon što su je internetski trolovi prozvali i optužili da si je uništila lice.

Vezani članci Jennifer Aniston Izgledaju kao da nisu ni dana ostarjele, bez ijedne jedine bore, a tvrde da botoks ne koriste, u čemu je onda njihova tajna? Slika nije dostupna Golišave poze nekad i sad: Možete li vjerovati kako je prošlo 19 godina?

Danas 55-godišnja Elle na svom je profilu na Instagramu odgovorila svim dežurnim dušebrižnicima i kritičarima u svom stilu.

"Jedino što radim jest to da starim dostojanstveno, bez ikakvih zahvata. Žao mi je ako se to ne poklapa s vašom vizijom toga kako bih trebala izgledati. Ja sam ja. Zdrava, sretna i blizu 60. godine. Zamislite to", napisala je Elle jasno i glasno.

Na to ju je potaknuo trol koji joj je poručio da više ne nalikuje na samu sebe.

"Što god radiš s licem, prestani. Ne nalikuješ više na samu sebe. Molim te prestani, bila si tako prekrasna, sada više baš i nisi", pisalo je u komentaru.

Elle je navodno izričito odbijala odlaske pod nož, no javno je priznala kako je probala botoks i injekcije kolagena u prošlosti, pritom inzistirajući na tome da to nije imalo nikakva učinka na nju.

"Da, isprobavala sam stvari, ali u većini slučajeva nisu imale nikakvog učinka. Ne djeluje to na moje lice, a neki ljude srede lice i nakon toga izgledaju još gore. Malo se bojim toga i ne želim sve pogoršati. U ovom trenutku mislim da je bolje da sve ostane tako kako jest. Koristim vitaminske injekcije, infuzije i radim na svojoj prehrani. Naučila sam da su lijep osmijeh, lijepi zubi, kosa, koža i raspoloženje važniji i vredniji od tisuću injekcija botoksa i maski za lice", izjavila je Elle za Daily Mail u jednom od intervjua.

Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima"