Ostaje do daljnjeg

Ella Dvornik završila u bolnici, sve objasnila na Instagramu: "Rasplakala sam se, pogodilo me to"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Facebook) Galerija

Ella Dvornik završila je u bolnici u 33. tjednu trudnoće, a u posjet joj smije doći jedino suprug Charles.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik hospitalizirana je u 33. tjednu trudnoće, a tu je vijest sama podijelila u svom najnovijem vlogu.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik došli u pratnji odvjetnika Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

"Imam opet kolestazu, ovaj put sam na vrijeme mjerila žučne kiseline, tako da nisu velike. Zbog toga sam tu, stavili su me na lijekove koji će mi smanjiti te kiseline u krvi. Ne znam koliko ću tu biti, trebala bih biti nekoliko dana, ali prošli put su mi rekli nekoliko dana pa sam rodila. Rekli su mi da sam na žučnoj dijeti i da ne smijem jesti šećer. Rasplakala sam se, glupo zvuči, ali užasno me to pogodilo", izjavila je Ella.

Ella će tako zapravo morati ostati u bolnici do kraja trudnoće, a u posjet joj smije doći samo suprug Charles, a njihovoj kćeri Balie zabranjen je dolazak jer traje sezona gripe i viroza.

Ella bi trebala roditi 25. ožujka, a ona i Charles zasad nisu otkrili spol ni ime njihova drugog djeteta.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene