Ella Dvornik završila je u bolnici u 33. tjednu trudnoće, a u posjet joj smije doći jedino suprug Charles.

Galerija


Influencerica i blogerica Ella Dvornik hospitalizirana je u 33. tjednu trudnoće, a tu je vijest sama podijelila u svom najnovijem vlogu.

Vezani članci Krešimir Luetić i Martina Bolšec Oblak - 3 Predsjednik liječničke komore upozorava: "U samo desetak dana udvostručen je broj pacijenata koji trebaju bolničku njegu. Resursi nisu neograničeni" Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik saznala spol djeteta koje nosi: "Nisam mogla dočekati, to je moj najdraži dio"

"Imam opet kolestazu, ovaj put sam na vrijeme mjerila žučne kiseline, tako da nisu velike. Zbog toga sam tu, stavili su me na lijekove koji će mi smanjiti te kiseline u krvi. Ne znam koliko ću tu biti, trebala bih biti nekoliko dana, ali prošli put su mi rekli nekoliko dana pa sam rodila. Rekli su mi da sam na žučnoj dijeti i da ne smijem jesti šećer. Rasplakala sam se, glupo zvuči, ali užasno me to pogodilo", izjavila je Ella.

Ella će tako zapravo morati ostati u bolnici do kraja trudnoće, a u posjet joj smije doći samo suprug Charles, a njihovoj kćeri Balie zabranjen je dolazak jer traje sezona gripe i viroza.

Ella bi trebala roditi 25. ožujka, a ona i Charles zasad nisu otkrili spol ni ime njihova drugog djeteta.

 

Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe