Ella Dvornik progovorila o nečemu što je prati cijeli život.

Galerija


Ella Dvornik je narkomanka – priča je to koja ovu blogericu prati cijelo odrastanje, a ona se s time već naučila nositi i tome više ne pridaje pažnju.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik pozirala u novom domu, svu pažnju ukrala prekrasna slika u pozadini Ella Dvornik (Foto: Instagram) Fotka stara 13 godina prizvala Elline tinejdžerske dane kada je bila sve samo ne elegantna dama

Kći Dina Dvornika uvijek je bila na meti predrasuda, no to ju nije spriječilo da hrabro korača životom i niže uspjeh za uspjehom. Blogerica koju prate ljudi iz cijelog svijeta ovaj je put objavila post u kojem govori o toj predrasudi od koje se nikada nije uspjela otrgnuti.

''Ima ona jedna riječ koja te uvijek prati od djetinjstva. Mene je pratila 'narkomanka' od osnovne škole. I nije laž da sam narkomanka. Moja najdraža droga su Heroine i Heroji koje upoznajem svakodnevno. Oni su moja najveća droga. Zato se i mogu smijati glasno kad mi netko kaže narkomanka jer i ne znaju kakve kemije sve u mozgu sreća može proizvesti'', napisala je Ella.

 

Emotivna poruka Dejana Lovrena: ''Znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao''

Bila je prijateljica vlasnika Leicestera: U stravičnoj nesreći poginula je i lijepa misica

Možete li vjerovati da je ovo on? Slavni Hrvat otkrio o čemu je sanjao u djetinjstvu