Ella Dvornik progovorila o nečemu što je prati cijeli život.

Galerija


Ella Dvornik je narkomanka – priča je to koja ovu blogericu prati cijelo odrastanje, a ona se s time već naučila nositi i tome više ne pridaje pažnju.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik sastavila popis i pokrenula hvalevrijednu akciju: "Bravo, dušo draga" Ella Dvornik Ella Dvornik je u samoizolaciji sa suprugom i djecom: "Otkako smo zatvoreni i nama sve ide na živce"

Kći Dina Dvornika uvijek je bila na meti predrasuda, no to ju nije spriječilo da hrabro korača životom i niže uspjeh za uspjehom. Blogerica koju prate ljudi iz cijelog svijeta ovaj je put objavila post u kojem govori o toj predrasudi od koje se nikada nije uspjela otrgnuti.

''Ima ona jedna riječ koja te uvijek prati od djetinjstva. Mene je pratila 'narkomanka' od osnovne škole. I nije laž da sam narkomanka. Moja najdraža droga su Heroine i Heroji koje upoznajem svakodnevno. Oni su moja najveća droga. Zato se i mogu smijati glasno kad mi netko kaže narkomanka jer i ne znaju kakve kemije sve u mozgu sreća može proizvesti'', napisala je Ella.

 

Emotivna poruka Dejana Lovrena: ''Znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao''

Bila je prijateljica vlasnika Leicestera: U stravičnoj nesreći poginula je i lijepa misica

Možete li vjerovati da je ovo on? Slavni Hrvat otkrio o čemu je sanjao u djetinjstvu