Ovo nitko nije očekivao!

Ella ostavila pratitelje u čudu nakon niza novih videa koje je objavila: ''E pa neće moći ove noći!''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 +13 Ella Dvornik - 2 Galerija

Ella Dvornik iznenadila je pratitelje novim objavama na Instagramu. Naime, otkrila je da je snimila pjesmu u kojoj želi reći ono što žene misle, a ne smiju reći.

Ella Dvornik iznenadila je sve pratitelje na društvenim mrežama objavivši da je snimila svoju pjesmu.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

''Da! Snimam glazbu!'' napisala je nakon dvije Instagram priče na kojima repa svoj mali dio u pjesmi koja se zove ''Kurvanje''.

Čini se kako Ella ima i novo umjetničko ime Alterella, a otvorila je i novi službeni profil za njenu muzičku stranu karijere.

''Slučajno se dogodilo! Ili možda nije! Paše mi ovaj žanr. Ono što je važno napomenuti je da je glazba uvijek bila dio mog života zbog tate, ali ju nikad nisam htjela raditi zbog novca i ne namjeravam dalje'', započela je Ella svoje objašnjenje o novoj odluci.

''Ono što me ponukalo je činjenica da muškarci mogu pjevati i repat o svemu bez ograničenja, a žene moraju koristiti metafore. E pa neće moći ove noći!'' izjasnila se.

''Ja sam tu da kažem što neke žene misle i to na isti način kao i dečki'', završila je.

Izenanđenjima kod Elle nema kraja, a ovo pratitelji nikako nisu mogli očekivati.

Ella je napisala kako je svjesna da se ovo nekima neće svidjeti, ali sudeći po komentarima ispod pjesme fanovi su dobro prihvatili činjenicu što se Ella ubacila u glazbene vode, a mnogi su je ohrabrili jer kreće stopama svog oca Dine Dvornika.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 +14 Borna Kotromanić - 5 Celebrity Borna Kotromanić centrom Zagreba prošetala u ultra-kratkom kompletu koji je poprilično zbunio slučajne prolaznike!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zana Nimani - 3 Zana Nimani - 2 Zana Nimani - 1 Zana Nimani - 9 +7 Zana Nimani - 7 Zanimljivosti Sjećate li se Zane koja je pjevala hitove poput ''Dodirni mi koljena''? Evo gdje je danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene