Ella Dvornik i Charles Pearce poslije pet zajedničkih godina vjenčali su se u veljači u Las Vegasu.

Galerija


U studenom 2017. Ella Dvornik i Charles Pearce postali su roditelji predivne Balie Dee, a svoju su ljubav dugu pet godina okrunili brakom ove godine u veljači.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Nakon što je otkrila vijest da je trudna, Ella Dvornik oduševila statusom o imenu bebe Ella Dvornik (Foto: Instagram) Nakon što je iznenadila viješću o trudnoći, uspješna influencerica pohvalila se i novim imidžem

Ella je jedna je od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih blogerica, pa sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli detalje o privatnom životu. No dosad još nije ispričala kako je upoznala svog supruga, a tu je priču sada otkrila za Story.

''Slučajno, čudom interneta i zabunom. Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo se u nesporazumu nekako sporazumjeli', rekla je kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika. Samo upoznavanje pokazalo je koliko je Ella zapravo jednostavna žena jer, kako kaže, ona je inicirala prvi dejt jer joj se nije dalo dopisivati preko mobitela. Izašli su u kasino, kaže Ella, a time je rekla i jednu zanimljivu rečenicu 'hajmo reći da smo i izgubili i dobili'', izjavila je za Story.

A sve ostalo je povijest. Zaručili su se u veljači 2016. u Japanu, državi koju je Ella godinama željela posjetiti, a Charles joj je brak predložio u podnožju planine Fuji.

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način