Ella Dvornik jedna je od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih blogerica.

Galerija


Postarane fotografije ponovni su hit na društvenim mrežama.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Je li Ella Dvornik ovim detaljem otkrila spol bebe koju čeka? Fanovi uvjereni da je tako... Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Danijela nije bila na Ellinoj svadbi, ali ju je pratila online: ''Probudila sam se u 2 ujutro''

A njemu nije odoljela ni kći preminulog glazbenika Dine Dvornika te jedna od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih blogerica Ella Dvornik.

"Prabaka Ella", napisala je Ella uz fotografiju koja ju prikazuje kao staricu, a obožavatelji su joj poručili kako ih je dobro preplašila.

"Nisi normalna, prepade me", "Ista baba svoja", "Hahaha, u svakom slučaju but ćeš šarmantna", "Lijepa prabaka", "Seksi baka", samo su neki od komentara mnogobrojnih Ellinih obožavatelja kojih je samo na Instagramu više od 406 tisuća.

S tom brojkom, Ella je jedna od najpopularnijih Hrvatica na Instagramu, a poznata je i po svojoj brutalnoj iskrenosti te realističnim fotografijama obiteljskog života, čime je stvorila brojni fan klub.

U komentarima se javila i njezina mama Danijela Dvornik koja se složila s komentarom kako joj Ella na fotografiji itekako sliči. 

Djevojčica čiji je slavni tata poginuo u stravičnoj nesreći danas gradi karijeru modela