Steve Bing preminuo je u 55. godini života, a Elizabeth Hurley i njezin sin Damian zahvalili su svima na porukama podrške.

Galerija


Bivši partner Elizabeth Hurley i otac njezina sina Damiana, Steve Bing preminuo je u 55. godini života. Slavna glumica i njezin sin na društvenim su se mrežama zahvalili svima na velikoj podršci u teškim trenucima.

Vezani članci Elizabeth Hurley Pozirala polugola na snijegu u 56. godini, a zadivila je sve osim slavnog voditelja koji je šokirao komentarom Elizabeth Hurley i Damian Hurley Pustio je kosu i šminka se kako bi izgledao poput slavne mame, a među njima više nema razlike

"Od srca hvala svima koji su mi se javili nakon tragične vijesti. Pokušavam svima odgovoriti koliko mogu, no molim vas znajte da ću se zauvijek sjećati vaše dobrote. Ovo je vrlo čudno i zbunjujuće vrijeme te sam neizmjerno zahvalan što sam okružen svojom sjajnom obitelji i prijateljima", napisao je Damian na Instagramu. O svemu se oglasila i njegova majka.

"Neizmjerno sam tužna što moj bivši, Steve, više nije s nama. Vrijeme koje smo proveli zajedno je bilo jako sretno, a ove fotografije objavljujem jer, unatoč činjenici što smo prošli i kroz težak period, uspomene koje imam s ovim dragim čovjekom su važne. Posljednji smo put razgovarali na 18. rođendan našeg sina. Ovo je užasno teško vrijeme i zahvalna sam svima na porukama podrške", napisala je Elizabeth Hurley u opisu serije fotografija na kojima pozira sa Steveom Bingom.

Steve, koji je digao ruku na sebe u svom domu u Los Angelesu, počeo je svoju redateljsku karijeru s 18 godina. Tada je napustio fakultet Stanford jer je naslijedio 600 milijuna dolara od djeda tajkuna, koji je stvorio svoje bogatstvo na izgradnji luksuznih stanova u New Yorku 1920-ih.

Bing je u javnosti najpoznatiji po vezi s Elizabeth Hurley. Njihova veza je završila nakon manje od godine dana, u ožujku 2001., a slavna glumica je u međuvremenu ostala trudna. Steve nije htio priznati očinstvo, a kasnije je testom dokazano da Damian zaista je njegov sin. Posljednjih godina su Steve i Elizabeth bili u dobrim odnosima.

Isplatili se sati u teretani: Latino diva u kupaćem kostimu istaknula besprijekorno tijelo