Elizabeth Hurley otkrila čemu može zahvaliti mladenački izgled i to što se godinama ne mijenja.

Galerija


Instagram profil slavne britanske glumice Elizabeth Hurley odaje dojam kao da ova 54-godišnjakinja živi na plaži ili uz bazen, neprestano se sunčajući, a prema objavljenim fotografijama lako bismo mogli zaključiti i kako je puno mlađa nego što to uistinu jest.

Vezani članci Maske: Novo normalno, novi problemi - 4 Prištići, akne, suha koža... Novo normalno i maske doveli do novih problema, pročitajte savjete dermatologa Anna Eberstein Smirila je zavodnika kojem su fetiš bile prostitutke, a nije joj smetalo ni što je dobio dijete s drugom

Pritom pokazuje svoju besprijekornu liniju ali mladenačku kožu čijem se izgledu svi dive i pitaju se kako je to moguće u njezinim godinama. Međutim, glumica je ovih dana otkrila tajnu svoh izgleda izjavivši kako je mladenačka put zapravo rezultat izbjegavanja sunca i izlaganja opasnim UV zrakama.

"Jutro u Los Angelesu se budi. Na sunce jedino izlazim prije 9 sati ujutro i nakon 6 sati popodne, inače se skrivam ispod suncobrana", priznala je Elizabeth objavivši fotografiju na kojoj pozira bez gornjeg dijela kupaćeg kostima u bazenu.

Nedavno je otkrila kako top formu održava ponekim vježbanjem i zdravom prehranom, izbjegava konzumaciju teških obroka u večernjim satima.

"Jedite ranije tijekom dana, tako da imate više vremena za probaviti hranu i vaše tijelo će onda mirovati", savjetovala je žene.

Elizabeth se trenutno nalazi u Los Angelesu gdje snima novu Marvelovu seriju "Runaways", a slobodno vrijeme koristi za uživanje na suncu.

Godinama skrivao da je gay, a sada objavio fotografiju kćeri i 13 godina mlađeg partnera