golišave fotke

Dok iz karantene žudi za boljim vremenima, glumica i dalje oduševljava zavidnom figurom

Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley i u samoizolaciji objavljuje provokativne fotografije, a prisjetila se ljetovanja na Maldivima.

Glumica Elizabeth Hurley žudi za boljim vremenima, a dok na svom Instagramu promovira novu kampanju kupaćih kostima i modnih dodataka za ljeto, prisjetila se svog nedavnog putovanja na Maldive.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

"Lansiramo danas novu limitiranu liniju ogrtača za plaže kako bi proslavili šest tjedana preživljavanja u karanteni i ostajanja pri (relativno) zdravom razumu", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u ogrtaču s leopard uzorkom i kupaćem kostimu smeđe boje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Launching today our new limited edition, pure silk Leopard Robe to celebrate surviving six weeks of lockdown and staying (relatively) sane www.elizabethhurley.com 😘😘😘 #elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Slavna glumica koja je nekad žarila i palila često objavljuje golišave fotografije kojima izaziva i u 55. godini. Hurley je trenutno kod kuće sa sinom Damianom (18), majkom Angelom (79), tetom i još petero ljudi. Otkrila je kako je s njom i bliski prijatelj koji spada u jako ugroženu skupinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene