Vesela ekipa

Ekipa Supertalenta udružila snage s kolegama: Jedva čekamo vidjeti što su snimili!

Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput Tatarinov i Janko Popović Volarć (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Dnevnik.hr) +0 Pavao Medvešek (Foto: PR) Galerija

Maja Šuput, Janko Popović-Volarić, Marija Miholjek i Fabijan Pavao Medvešek odlično su se zabavili snimaju promotivnog spota Nove TV povodom blagdana.

Žiri Supertalenta odlično se slaže i izvan studija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent - 2 Jesu li joj se želje ostvarile? Ovako je Maja Šuput zamišljala novog kolegu: "Bilo bi sjajno da ima neku dasku u glavi i da je oku ugodan!''

Ipak, ovaj put Maja Šuput i Janko Popović Volarić udružili su snage izvan studija zbog snimanja promotivnog blagdanskog spota Nove TV na klizalištu.

U blagdanskom druženju i snimanju pridružili su im se i voditeljica Dnevnika Marija Miholjek te glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi svećenika u hit-seriji "Na granici".

Vesela ekipa podijelila je nekoliko fotografija na svojim profilima na društvenim mrežama, a moramo priznati kako su doista neodoljivi te jedva čekamo vidjeti što su snimili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr) on

S obzirom na to da nas Maja i Janko baš uvijek nasmiju u studiju Supertalenta, vjerujemo kako je ekipi i na ledu bilo jako zabavno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +2 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Celebrity Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene