Maja Šuput, Janko Popović-Volarić, Marija Miholjek i Fabijan Pavao Medvešek odlično su se zabavili snimaju promotivnog spota Nove TV povodom blagdana.

Galerija


Žiri Supertalenta odlično se slaže i izvan studija.

Vezani članci Davor Bilman Mia je saznala što bi članovi žirija učinili s 200 tisuća kuna, Bilmanov odgovor dobro će vas nasmijati! Maja Šuput Kakvo iznenađenje za Maju: Dubrovački steperi zaplesali na njezinu pjesmu, ona skočila od sreće

Ipak, ovaj put Maja Šuput i Janko Popović Volarić udružili su snage izvan studija zbog snimanja promotivnog blagdanskog spota Nove TV na klizalištu.

U blagdanskom druženju i snimanju pridružili su im se i voditeljica Dnevnika Marija Miholjek te glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulozi svećenika u hit-seriji "Na granici".

Vesela ekipa podijelila je nekoliko fotografija na svojim profilima na društvenim mrežama, a moramo priznati kako su doista neodoljivi te jedva čekamo vidjeti što su snimili.

S obzirom na to da nas Maja i Janko baš uvijek nasmiju u studiju Supertalenta, vjerujemo kako je ekipi i na ledu bilo jako zabavno.

Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto