Patrick Dempsey bio je jedan od omiljenih likova u seriji "Uvod u anatomiju", no sada su isplivali šokantni detalji o njegovu ponašanju na setu.

Galerija Patrick Dempsey Patrick Dempsey Patrick Dempsey +10 Patrick Dempsey

Glumac Patrick Dempsey (55) stekao je status miljenika žena u popularnoj dramskoj seriji "Uvod u anatomiju" kao Derek "McDreamy" Shepherd, no sada se doznalo za njegovu drugu stranu.

Vezani članci Patrick Dempsey Još je zgodniji nego prije 16 godina kada je zaludio žene u liječnikoj kuti, no njegove fotke s početka karijere posve su druga priča Sarah Drew Odglumila porod na setu pa zaista rodila sina nekoliko sati kasnije, otvoreno priznala da je čuvala nevinost za brak

U knjizi "How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy" autorice Lynette Rice, koja se vodi kao neslužbena pozadinska priča o seriji i sadrži 80 intervjua s glumcima i drugim ljudima koji su radili na seriji, mnogi su iznijeli optužbe protiv Dempseya.

"Terorizirao je kolege i mnogi još imaju neku vrstu PTSP-ja od njega", kazao je izvršni producent serije James D. Parriott.

"Držao se tako na setu jer je znao da može zaustaviti snimanje i preplašiti ljude", dodao je Parriott, a prisjetio se i njegovih sukoba s kolegicom Ellen Pompeo kojoj je smetalo jer se nije dovoljno trudio i stalno je pregovarao oko scena.

Često se sukobio i s autoricom serije Shondom Rhimes što je u konačnici dovelo do odluke da njegov lik umre u 11. sezoni serije.

Već se ranije pisalo da se na setu naguravao s Isaiahom Washingtonom koji mu je u seriji glumio prijatelja, a do sukoba je došlo kada je Dempsey jednom prilikom zakasnio na snimanje.

"Prvo je kasnio, a onda je rekao da neće početi snimati dok ne stigne kolegica Ellen Pompeo. Washington mu je rekao da njemu ne treba Ellen, da on zna glumiti aludirajući da je ovaj nesposoban", ispričao je tada član produkcije. To je razbjesnio Patricka koji se unio Isaiahu u lice, a u javnost su dospjele priče kako su imali fizički obračun.

Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze Lottie Moss Lottie Moss Lottie Moss +37 Lottie Moss - 1

Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu Zdravko Čolić - 4 Frida Lyngstad Frida Lyngstad +25 Frida Lyngstad

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju