Eiza Gonzalez snimljena je prilikom odlaska na trening u jednu od omiljenih teretana u Los Angelesu, gdje radi na svojoj liniji.

Galerija


Meksička glumica Eiza Gonzalez pobrinula se da jedan od njezinih odlazaka u teretanu bude bude itekako primijećen, i to zahvaljujući vrućoj sportskoj kombinaciji koju je odabrala za tu priliku.

Vezani članci Eiza Gonzalez Vrućim poljupcima potvrdili vezu, ali idili je već došao kraj? Za ovu je ljepoticu to još jedan ljubavni krah u nizu Eiza Gonzalez Uskočila u lepršavu haljinicu ispod koje nije nosila ništa, svi su se okretali za njom dok se ležerno šetala

Za 31-godišnjom ljepoticom okreću se svi, gdje god da se pojavi, pa bilo to i nasred ulice, a pogotovo ako na sebi ima samo vruće hlačice i sportsku majicu koji otkrivaju njezinu besprijekornu formu na kojoj marljivo radi napornim treninzima. No bilo je i onih koji su na njezinim nogama uočili sitne nesavršenosti poput celulita koji se nije trudila sakriti, a zašto i bi. 

Eiza se proslavila u rodnom Meksiku, gdje je glumila u nekoliko televizijskih sapunica, nakon čega su joj počele pristizati i ponude iz Hollywooda, koje naravno nije odbila. Glumila je tako u seriji "Od sumraka do zore", a zapaženu je ulogu ostvarila i u filmovima "Vozač", "Bloodshot" te "Brzi i žestoki".

Prošlog ljeta plijenila je pažnju zbog romanse sa slavnim kolegom Timotheejem Chalametom, s kojim je uživala na odmoru u Cabo San Lucasu, no čini se kako ta ljubav nije dugo potrajala, pa je nedugo nakon toga uhvaćena s manekenom Dustyjem Lachowiczem.

Prije veze s Timotheejem Eizu su povezivali s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamleom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom i Liamom Hemsworthom, s kojima također nije našla sreću u ljubavi.

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

Šuput poželjela odlazak na neku svirku, ali svi su primijetili kolekciju štikli ispred koje je pozirala!