Prema pisanju stranih medija, Eiza Gonzalez i Timothee Chalamet navodno više nisu zajedno.

Galerija


Glumačko ljubavni par Eiza Gonzalez i Timothee Chalamet uživali su ovog ljeta u ljubavi, no čini se kako je njihovoj idili već došao kraj jer šuškanja da više nisu zajedno sve su glasnija.

Vezani članci Eiza Gonzalez Uskočila u lepršavu haljinicu ispod koje nije nosila ništa, svi su se okretali za njom dok se ležerno šetala Eiza Gonzalez U predahu od ljubakanja s novim dečkom prošetala u bijeloj majici ispod koje nije nosila grudnjak

"Nisu bili dugo zajedno, zajedno su proveli neko vrijeme u Cabuu", izjavio je izvor blizak Eizi za E!News i tvrdi da 30-godišnja ljepotica već neko vrijeme nije sa šest godina mlađim kolegom.

Ljetos se činilo da ne mogu jedno bez drugoga, naročito nakon odmora na kojem su zajedno snimljeni krajem lipnja u Meksiku. Tamo su stigli privatnim zrakoplovom, a ljubav su potvrdili s nekoliko strastvenih poljubaca i zagrljaja. Zajedno su viđeni na plažama i uz bazene luksuzne vile u kojoj su boravili.

Nakon povratka u Los Angeles snimljeni su u ležernoj šetnji i ništa nije upućivali na to bi uskoro mogli okončati svoju vezu.

Inače, Timothee je prije Eize nedavno prekinuo dvogodišnju vezu s kćeri glumca Johnnya Deppa, mladom Lily-Rose Depp, s kojom nije od travnja. Prije veze s Timotheejem Eizu su povezivali s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamleom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom i Liamom Hemsworthom, s kojima također nije pronašla sreću u ljubavi. 

Pružila mu je utjehu kada se rastao od žene za koju kažu da je seks-simbol, a razlika od 30 godina ne predstavlja im prepreku