Nema sreće

Vrućim poljupcima potvrdili vezu, ali idili je već došao kraj? Za ovu je ljepoticu to još jedan ljubavni krah u nizu

Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Galerija

Prema pisanju stranih medija, Eiza Gonzalez i Timothee Chalamet navodno više nisu zajedno.

Glumačko ljubavni par Eiza Gonzalez i Timothee Chalamet uživali su ovog ljeta u ljubavi, no čini se kako je njihovoj idili već došao kraj jer šuškanja da više nisu zajedno sve su glasnija.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) ne trati vrijeme Prije nekoliko tjedana prekinuo je sa slavnom ljepoticom, a već se bacio u zagrljaj zgodnoj kolegici

"Nisu bili dugo zajedno, zajedno su proveli neko vrijeme u Cabuu", izjavio je izvor blizak Eizi za E!News i tvrdi da 30-godišnja ljepotica već neko vrijeme nije sa šest godina mlađim kolegom.

Ljetos se činilo da ne mogu jedno bez drugoga, naročito nakon odmora na kojem su zajedno snimljeni krajem lipnja u Meksiku. Tamo su stigli privatnim zrakoplovom, a ljubav su potvrdili s nekoliko strastvenih poljubaca i zagrljaja. Zajedno su viđeni na plažama i uz bazene luksuzne vile u kojoj su boravili.

Nakon povratka u Los Angeles snimljeni su u ležernoj šetnji i ništa nije upućivali na to bi uskoro mogli okončati svoju vezu.

Inače, Timothee je prije Eize nedavno prekinuo dvogodišnju vezu s kćeri glumca Johnnya Deppa, mladom Lily-Rose Depp, s kojom nije od travnja. Prije veze s Timotheejem Eizu su povezivali s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamleom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom i Liamom Hemsworthom, s kojima također nije pronašla sreću u ljubavi. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +3 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Zanimljivosti Pružila mu je utjehu kada se rastao od žene za koju kažu da je seks-simbol, a razlika od 30 godina ne predstavlja im prepreku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene