Eduardo i Andrea da Silva upoznali su se kad je on igrao za Dinamo, a sada žive u Rio de Janeiru s kćeri Lorenom i sinom Mateusom.

Galerija


Eduardo i Andrea da Silva slave 20 godina od početka svoje veze što su otkrili u romantičnim objavama na Instagramu. 

Vezani članci Slika nije dostupna Mamić iznerviran napustio sudnicu: "Istjerajte me van i onda ispitujte svjedoka" Slika nije dostupna NASTAVAK MAMIĆEVIH AFERA Od lihvarskih ugovora do pretresa ladica

Supružnici su podijelili zajedničku fotografiju na storyju. "Moj ljubav", napisao je nogometaš. Objavili su i slike pokraj božićnog drvca sa sinom Mateusom (10) i kćeri Lorenom (14) te pokazali djeliće svog luksuznog doma u Rio de Janeiru. Čestitali su Božić pratiteljima na hrvatskom, portugalskom i engleskom jeziku. 

Inače, Eduardo je u Zagrebu dok je igrao za Dinamo upoznao Andreu Šok. Na početku je par imao problema zbog jezičnih barijera jer on nije govorio hrvatski, a ni ona portugalski. Ipak, i to su nadišli.

Vjenčali su se 10. prosinca 2005. u crkvi sv. Jeronima u Zagrebu i godinu dana kasnije dobili kćer Lorenu. U 24. godini života Eduardo je dobio ponudu da potpiše za nogometni klub Arsenal pa se s obitelji preselio u London.

2010. su se odselili u ukrajinski Donjeck, u kojem je da Silva igrao za Šahtar te je tamo njegova supruga Andrea rodila sina Mateusa. Nogometaš više od godinu dana živi u svom rodnom Brazilu, točnije u Rio de Janeiru, a nekad dijeli fotografije obitelji na Instagramu. Njegova supruga to radi češće i pokazuje kako odlična izgleda.

Eduardo se sredinom prosinca pohvalio da njegov 10-godišnji sin Mateus odlično igra nogomet i da je drugu godinu zaredom najbolji po broju postignutih golova.

Da Silva se u kolovozu pohvalio da se odmara u Splitu, a u veljači je slavio 19 godina od početka veze sa svojom suprugom.

Simoni i njezinoj sestri koju je nedavno pokazala pridružila se i majka, svi se čude koliko mladoliko izgleda