Svojim objavama popularni reper sigurno će podići dosta prašine.


Nakon Facebooka i Twittera Edo Maajka pokleknuo je pred Instagramom i otvorio svoj profil na toj popularnoj društvenoj mreži.

Vezani članci Meme (Foto: Twitter) - 9 Teško su podnijeli pad Facebooka i Instagrama pa su svoje osjećaje pretvorili u meme Krissy Taylor (Foto: Instagram/officialkrissytaylor) Oblinama je uspjela hipnotizirati više od 600.000 ljudi na Instagramu, djeluje li i na vas?

'Desilo se čudo! Otvorio sam Instagram pa tko je god zainteresiran može me pratiti', napisao je popularni reper na svom Facebooku i obavijestio svoje obožavatelje o svom najnovijem potezu.

Profil je aktivirao jučer, a do sada je prikupio više od 2000 pratitelja kojima će zasigurno pružiti zabavu uz fotografije iz privatnog života.

Do sada je Edo objavio tek pet fotografija, među kojima su jedna na kojoj pozira s reggae pjevačem Horaceom Andyjem, ali i jedna 'fotka' koja prikazuje Željku Markić na katoličkom kalendaru. Sudeći prema dosad objavljenim fotografijama i Instagram je mjesto gdje će Edo o svemu progovarati kroz fotografije i to baš u svom stilu- bez dlake na jeziku.

 

Smezurani prsti nakon svirke u Kocki

A photo posted by Edo Maajka (@maajkamaajka) on


 

Horace!!!!! Kad sam bio predgrupa Massive Attacku :))) #pjevaci #skopje #glavatar #slavuji #obucimajcu

A photo posted by Edo Maajka (@maajkamaajka) on


 

:)))) #kocka #backstage

A photo posted by Edo Maajka (@maajkamaajka) on