Grozno

PJEVALA SA SEVERINOM Pjevačici prijete smrću: "Ku**o, direktno ideš u pakao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica primila je zastrašujuće poruke.

Mlada i talentirana Edita Aradinović, pjevačica grupe 'Ministarke', otkrila je da prima prijetnje smrću. Cure su svojedobno snimile i duet sa Severinom, a predviđa im se velika karijera. No, nije zbog toga Edita na meti.

Pogledaj i ovo showbuzz Naježit ćete se Severinina kolegica nova je Adele: ''Ti si dokaz da i mršave mogu fantastično pjevati''

Naime, pjevačica je navukla na sebe gnjev nakon što je priznala da bi se udala u pravoslavnoj crkvi sa svojim dečkom, inače studentnom Ognjenom. Edita je ovih dana imala nastup u Sarajevu, uoči kojeg je počela primati zastrašujuće poruke. "Pisali su joj u porukama da će gorjeti u paklu ako bude izdala islam, da nije prava vjernica, već prostitutka i da bi se trebala paziti ako dođe u Bosnu. Bilo je strašno, baš se uplašila", rekao je izvor blizak pjevačici.

Da je dobijala prijetnje, potvrdila je i sama Edita. "Dobijala sam svakakve poruke, jer je moja izjava izazvala veliku buru. To je osjetljiva tema koja bi mogla nanijeti puno patnje narodima i sram me pričati o tome. Voljela bih da se cijela ta priča prekine. Poštujem svaku vjeru i meni nije bitno tko kakvu boju kože ima, bitno da je dobar čovjek", rekla je Edita za Vesti Online.

Edita je na osude naišla i na bosanskim portalima na kojima su je nazivali prostitutkom i sramotom za muslimane. Poručili su joj i da će gorjeti u paklu. "K**vo, jadna li ti je ta ljubav, mala, direktno ideš u pakao", kaže jedan od komentatora cijele situacije.


 
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene