Teško razdoblje

Nakon optužbi za seksualne napade, britanski ljepotan prekinuo vezu s djevojkom

Ed Westwick i Jessica Serfaty (Foto: Instagram) Ed Westwick i Jessica Serfaty (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Westwick i Jessica Serfaty (Foto: Instagram) Ed Westwick i Jessica Serfaty (Foto: Instagram) Ed Westwick (Foto: Getty Images) Ed Westwick (Foto: Getty Images) +0 Ed Westwick (Foto: Getty Images) Galerija

Edu Westwicku u posljednje vrijeme nije krenulo najbolje. Nakon što je optužen za seksualne napade, prekinuo je vezu s djevojkom koja ga je podržavala u teškim vremenima.

Britanski glumac i zvijezda popularne tinejdžerske serije Gossip Girls, Ed Westwick prekinuo je vezu s dugogodišnjom djevojkom, također glumicom Jessicom Serfaty i to nakon što je oslobođen optužbi se seksualne napade, podignutih u SAD-u.

Pogledaj i ovo Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Konačan razlaz! J.Lo i Alex Rodriguez priopćenjem potvrdili da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj, objasnili i razloge prekida

"Ed nije ostavio Jess, mislim da se još uvijek vole ali samo su uzeli pauzu kako bi poradili sami na sebi i svojim karijerama. Dijelili su stan, koji su preuredili i renovirali ali ona sada živi sama u svom stanu, na drugoj lokaciji. Još pričaju, ali Jess ima dogovoreno snimanje filma i puno vremena provodi na snimanjima", izjavio je izvor blizak 27-godišnjoj glumici za The Sun.

 

A post shared by Jessica Michél Serfaty (@jessicamichel) on

Podsjetimo, Ed je bio optužen za seksualni napad na tri žene i ured tužitelja je odlučio podići tužbu i istražiti cijeli slučaj. On je od samog početka tvrdio kako nije kriv. U službenom priopćenju izdanom u lipnju, tužitelj je izjavio kako nije bilo moguće prikupiti dovoljno dokaza protiv slavnog glumca.

Jessica je tada na društvenim mrežama iskazala podršku Edu, napisavši: "Jako sam sretna zbog tog čovjeka. Nakon svega, pravda je zadovoljena".

 

A post shared by Jessica Michél Serfaty (@jessicamichel) on

31-godišnji Ed je prošlog mjeseca izjavio kako osjeća olakšanje nakon odbacivanja otpužbi i najavio skorašnji povratak poslovnim obavezama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene