Edu Westwicku u posljednje vrijeme nije krenulo najbolje. Nakon što je optužen za seksualne napade, prekinuo je vezu s djevojkom koja ga je podržavala u teškim vremenima.

Galerija


Britanski glumac i zvijezda popularne tinejdžerske serije Gossip Girls, Ed Westwick prekinuo je vezu s dugogodišnjom djevojkom, također glumicom Jessicom Serfaty i to nakon što je oslobođen optužbi se seksualne napade, podignutih u SAD-u.

Vezani članci Tamara Francesconi Tko bi joj odolio? Na Instagramu pokazala čari kojima je osvojila zgodnu zvijezdu hit-serije Ed Westwick Prošlo je 8 godina od uloge zavodnika Chucka Bassa, a žene mu i dalje teško odolijevaju

"Ed nije ostavio Jess, mislim da se još uvijek vole ali samo su uzeli pauzu kako bi poradili sami na sebi i svojim karijerama. Dijelili su stan, koji su preuredili i renovirali ali ona sada živi sama u svom stanu, na drugoj lokaciji. Još pričaju, ali Jess ima dogovoreno snimanje filma i puno vremena provodi na snimanjima", izjavio je izvor blizak 27-godišnjoj glumici za The Sun.

Podsjetimo, Ed je bio optužen za seksualni napad na tri žene i ured tužitelja je odlučio podići tužbu i istražiti cijeli slučaj. On je od samog početka tvrdio kako nije kriv. U službenom priopćenju izdanom u lipnju, tužitelj je izjavio kako nije bilo moguće prikupiti dovoljno dokaza protiv slavnog glumca.

Jessica je tada na društvenim mrežama iskazala podršku Edu, napisavši: "Jako sam sretna zbog tog čovjeka. Nakon svega, pravda je zadovoljena".

31-godišnji Ed je prošlog mjeseca izjavio kako osjeća olakšanje nakon odbacivanja otpužbi i najavio skorašnji povratak poslovnim obavezama.