Drugo ime ljubavi

Ecija najavila novu seriju u klinču sa Slavkom, obožavatelji jedva čekaju prvu epizodu

Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: IN Magazin) Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) +0 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Galerija

Ecija Ojdanić omiljeno je lice domaćih serija, a gledat ćemo ju i u novoj pod nazivom "Drugo ime ljubavi".

Ove nedjelje u 20.15 sati na Novoj TV gledatelji će moći uživati u novoj dramskoj seriji "Drugo ime ljubavi".

Pogledaj i ovo Vlasta Ramljak, Elizabeta Brodić, Ecija Ojdanić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL ''Drugo ime ljubavi'' Predstavljena nova serija Nove TV, evo što poručuje zvjezdana ekipa koju ćemo uskoro gledati!

Iako još nije službeno počela, serija je već izazvala veliki interes među publikom, a u njoj ćemo gledati već dobro vam poznata domaća lica poput Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Linde Begonje, Martine Stjepanović, Barbare Rocco, Vlaste Ramljak, ali i Ecije Ojdanić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Eciji je pripala uloga majke glavne junakinje Lole, koju igra mlada glumica Elizabeta Brodić, koja će napraviti nekoliko gadnih pogrešaka koje će nju i njezinu kći pratiti kroz život.

A kako bi najavila sutrašnju epizodu, Ecija je na Instagramu objavila fotografiju klinča sa Slavkom Sobinom koji igra Lolinog partnera s kojim ona ima dijete.

"Ovo sam ulovljena kako se privatno smijem na probi prije snimanja scene. Jer moj najveći, tj. jedini problem dok snimam sa @slavkosobin je kako se suzdržati da ne prasnem od smijeha. Što ću, kad je neodoljiv i zabavan. A tko se smije, a tko se voli, tko se tuče i voli, tko se tuče i ne voli, i čija majka crnu vunu prede pratite od nedjelje u novoj seriji Nove TV, Drugo ime ljubavi", napisala je Ecija pored fotografije, dok joj je Slavko poslao nekoliko srca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Što je pozadina ove fotografije, jedva čekamo saznati, a glumci najavljuju uzbudljivu seriju prepunu emocija i zapleta koji će gledatelje prikovati za male ekrane! 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Chester Bennington (FOTO: Getty) Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) +0 Chester i Talinda Bennington (Foto: AFP) Celebrity Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene