Ecija Ojdanić omiljeno je lice domaćih serija, a gledat ćemo ju i u novoj pod nazivom "Drugo ime ljubavi".

Galerija


Ove nedjelje u 20.15 sati na Novoj TV gledatelji će moći uživati u novoj dramskoj seriji "Drugo ime ljubavi".

Vezani članci Ekipa serije \'\'Drugo ime ljubavi\'\' (Foto: Marko Lukunić/Pixsell) Predstavljena nova serija Nove TV, evo što poručuje zvjezdana ekipa koju ćemo uskoro gledati! Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Otkrivamo kada na male ekrane stiže nova dramska serija "Drugo ime ljubavi"

Iako još nije službeno počela, serija je već izazvala veliki interes među publikom, a u njoj ćemo gledati već dobro vam poznata domaća lica poput Slavka Sobina, Momčila Otaševića, Linde Begonje, Martine Stjepanović, Barbare Rocco, Vlaste Ramljak, ali i Ecije Ojdanić.

Eciji je pripala uloga majke glavne junakinje Lole, koju igra mlada glumica Elizabeta Brodić, koja će napraviti nekoliko gadnih pogrešaka koje će nju i njezinu kći pratiti kroz život.

A kako bi najavila sutrašnju epizodu, Ecija je na Instagramu objavila fotografiju klinča sa Slavkom Sobinom koji igra Lolinog partnera s kojim ona ima dijete.

"Ovo sam ulovljena kako se privatno smijem na probi prije snimanja scene. Jer moj najveći, tj. jedini problem dok snimam sa @slavkosobin je kako se suzdržati da ne prasnem od smijeha. Što ću, kad je neodoljiv i zabavan. A tko se smije, a tko se voli, tko se tuče i voli, tko se tuče i ne voli, i čija majka crnu vunu prede pratite od nedjelje u novoj seriji Nove TV, Drugo ime ljubavi", napisala je Ecija pored fotografije, dok joj je Slavko poslao nekoliko srca.

Što je pozadina ove fotografije, jedva čekamo saznati, a glumci najavljuju uzbudljivu seriju prepunu emocija i zapleta koji će gledatelje prikovati za male ekrane! 

Udovica slavnog glazbenika udaje se 2 godine nakon njegove tragične smrti, obožavatelji zgroženi