I tako i bi!

Glumica otkrila što joj je otac poručio prije nego što je napustila show: ''Ćeri, lipo san ti reka...''

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ojdanić napustila je ''Ples sa zvijezdama'' i progodnom objavom na Instagramu se oprostila od showa.

Četvrta emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' bila je i posljednja za Eciju Ojdanić. Naime, glumica je nakon što je tako publika odlučila završila u plesnom dvoboju s Markom Grubnićem i Elom Vuković, a žiri je presudio i odlučio da Eciju i njezinog partnera Marka Šapinu više nećemo gledati kako plešu. 

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

A glumica se prigodnom objavom na Instagramu oprostila od showa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata me je nazvao jučer prije emisije i rekao: “Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples. Još si daleko dogurala. I nemoj biti tužna ako ispadneš”. I tako i bi. Bila su ovo 2 i pol luda i intenzivna mjeseca. Još smo i dosta emisija preživjeli @maxus_sapina i ja zahvaljujući glasovima publike. Ples je ozbiljna disciplina kojoj sam se veselila. I zahvalna sam da sam barem malo dublje zaronila u nju. Bilo je lijepo biti dijelom ove lude mašinerije. Držim fige svim preostalim kandidatima da što više napreduju i uživaju. A ja se idem vratiti u svoj život. A najprije na zasluženi odmor. Ljubi vas vaše veselo janje pred klanje.@plessazvijedama

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

''Tata me je nazvao jučer prije emisije i rekao: “Ćeri, lipo san ti reka da nisi za ples. Još si daleko dogurala. I nemoj biti tužna ako ispadneš”. I tako i bi. Bila su ovo 2 i pol luda i intenzivna mjeseca. Još smo i dosta emisija preživjeli @maxus_sapina i ja zahvaljujući glasovima publike. Ples je ozbiljna disciplina kojoj sam se veselila. I zahvalna sam da sam barem malo dublje zaronila u nju. Bilo je lijepo biti dijelom ove lude mašinerije. Držim fige svim preostalim kandidatima da što više napreduju i uživaju. A ja se idem vratiti u svoj život. A najprije na zasluženi odmor. Ljubi vas vaše veselo janje pred klanje'', Ecijina je poruka. 

Ecija i Marko u nedjeljnoj emisiji izveli su tango na veliki hit "Be Mine". "Baš mi je bilo fora što ste zamijenili uloge. Zabavni ste par, svaka čast". "Ovo je dosad vaš najbolji ples, čestitam. Ecija vrlo ste dobro vodili Marka. Najbolje dosad", poručio im je Dinko. "Ti se jako trudiš, Ecija. Vrlo si lijepa i elegantna i ovo je tvoje najbolje izdanje dotad. Imaš brdo tehničkih nedostataka, kao npr. zelje gacanje", našalila se Tamara.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Instagram) +5 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Pokazala izazovan dekolte, a tu je i visok prorez na haljini koji je ovu ljepoticu uvalio u probleme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene