Ecija Ojdanić posvetila je emotivni status na Instagramu svokjim roditeljima povodom njihove godišnjice braka.

Galerija


Zvijezda serije "Drugo ime ljubavi", Ecija Ojdanić, ganula je brojne obožavatelje Instagram objavom o svojim roditeljima.

Vezani članci Ecija Ojdanić Ecija napunila baterije na nekoliko destinacija i jedva dočekala povratak na set: "Mi smo svi kao jedna velika obitelj" Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) Naša glumica emotivnom objavom i fotografijama obilježila je 9. godišnjicu braka: ''A večer prije bila je oluja...''

"Moji mama i tata. Na današnji dan prije 49 godina. Proživjeli najveće tragedije, i najveće sreće ispunjenja. I preživjeli. Šaka suza, vrića smija... A sestru i mene uputili u život oboružane najjačim oružjem. Sretnim i stabilnim djetinjstvom", započela je jedna od naših najpopularnijih i najomiljenijih glumica.

"Volim vas, mama i tata. Ove godine svečano i radno, a za okrugli radimo veliki party", zaključila je pored crno-bijele fotografije njihovog vjenčanja.

"Predivno i čudesno! Bravo za mamu i tatu", poručila joj je jedna obožavateljica, a neki su primijetili i veliku sličnost 45-godišnje glumice s majkom Milenkom.

Brza i bijesna: Kraljica Elizabeta II. nakon još jednog obiteljskog skandala jurcala automobilom po imanju