Zanosna Ecija

Raspametila Instagram: Hrvatska "kraljica selfieja" već dugo nije okinula ovako dobar

Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (FOTO: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Plavokosa voditeljica Ecija Ivušić trenutno broji gotovo 53 tisuće obožavatelja na Instagramu.

Ako netko na domaćoj sceni voli selfieje, onda je to svakako voditeljica Ecija Ivušić.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Kao vino Mijenjala izgled, ali ne i prijateljicu: Ecija Ivušić jako se promijenila s godinama, što dokazuju ove fotke

Plavokosa voditeljica trenutno broji gotovo 53 tisuće obožavatelja na Instagramu koje često časti fotografijama iz privatnog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Također, Ecija je velika ljubiteljica selfieja, a posljednji je posebno oduševio njezine pratitelje, što ženskog, što muškog roda.

"Da ne filozofiram puno. Ide selfača. I to dvije", napisala je voditeljica pored fotografija s besprijekornom kosom i šminkom te u čipkastoj, žutoj haljini.

Kako je sama otkrila, radilo se o profesionalnom snimanju, a što nam Ecija priprema, saznat ćemo uskoro. "Ne znaš točno koja je bolja", "Najbolji look dosad", "Zvijerka", samo su neki od komentara koje smo vidjeli pored fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Fotografiju je komentirala i još jedna domaća ljepotica, pjevačica Žanamari, s kojom si Ecija često razmjenjuje javne komplimente.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene