Plavokosa voditeljica Ecija Ivušić trenutno broji gotovo 53 tisuće obožavatelja na Instagramu.

Galerija


Ako netko na domaćoj sceni voli selfieje, onda je to svakako voditeljica Ecija Ivušić.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Dama čiji se trbušnjaci mogu mjeriti s onima J.Lo: Možete li vjerovati da je ovo tijelo 45-godišnjakinje? Nela Kocsis (Foto: Instagram) Atraktivna osječka glumica poznata i po otkazivanju vjenčanja prije 16 godina furala je dječački stil

Plavokosa voditeljica trenutno broji gotovo 53 tisuće obožavatelja na Instagramu koje često časti fotografijama iz privatnog života.

Također, Ecija je velika ljubiteljica selfieja, a posljednji je posebno oduševio njezine pratitelje, što ženskog, što muškog roda.

"Da ne filozofiram puno. Ide selfača. I to dvije", napisala je voditeljica pored fotografija s besprijekornom kosom i šminkom te u čipkastoj, žutoj haljini.

Kako je sama otkrila, radilo se o profesionalnom snimanju, a što nam Ecija priprema, saznat ćemo uskoro. "Ne znaš točno koja je bolja", "Najbolji look dosad", "Zvijerka", samo su neki od komentara koje smo vidjeli pored fotografija.

Fotografiju je komentirala i još jedna domaća ljepotica, pjevačica Žanamari, s kojom si Ecija često razmjenjuje javne komplimente.  

Domaćem paru s ljubavnom pričom dostojnom Hollywooda stiglo prvo dijete - djevojčica neobičnog imena